• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BORAC: Het-trik Saše Kajkuta!

Povratnik u Borac, Saša Kajkut sa tri gola srušio je Slobodu u Novom Gradu (4:0) u generalnoj probi pred start nove sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

 BORAC: Het-trik Saše Kajkuta! Izvor: MONDO

Potpuno je uspjela "generalka" banjalučkog tima uoči meča sa Kozarom u Gradišci naredne subote. Nadigrana je Sloboda sa 4:0, a pored Kajkuta, koji je briljirao sa het-trikom, u strijelce se upisao i Nemanja Vidaković.

"Saša Kajkut je ponovo pokazao da je odličan fudbaler koji će nam biti od velike koristi u nastupajućoj sezoni. Sa zakašnjenjem je počeo s pripremama, ali vrijedno radi i siguran sam da će sve brzo da nadoknadi",
rekao je trener Borca Zvezdan Cvetković za "Fokus".

Kajkut takođe nije krio zadovoljstvo poslije utakmice.

"Brzo sam se uklopio u ekipu, koja meni nije strana, jer Borac je moj matični klub. Ono što mogu obećati, jeste da ću se na svakoj utakmici maksimalno zalagati kako bismo zabilježili nove pobjede koje će nas odvesti do novih trofeja".

SLOBODA (NG) - BORAC 0:4 (0:1)

Strijelci: 0:1 Vidaković (17), 0:2 Kajkut (55), 0:3 Kajkut (71), 0:4 Kajkut (82), stadion: "Mlakve", gledalaca: 500, sudija: Duško Puača (Novi Grad).

Sloboda (NG): Kondić, Lj. Drljača, Tica, Pekija, Ivančević, Golić, Jelisavac, Zec, Antonić, A. Žujić, Grahovac. Još su igrali: D. Drljača, B. Žujić, Popović, Abdulaj, Marčeta, Umićević, Kovačević. Trener: Predrag Medić.

Borac: Avdukić, Raspudić, Stakić, Marković, Žarić, Grahovac, Si. Dujaković, Krunić, Stajić, Vidaković, Mikić. Još su igrali: Kajkut, Kovačević, Kunić, Runić. Trener: Zvezdan Cvetković.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC