• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ćiro: I glup vidi da je Hrvatska bolja!

"Recite mi koja je Srbija na rang listi FIFA, a koja je Hrvatska? Ne treba čovjek da bude posebno pametan da bi po tome zaključio kako je Hrvatska veliki favorit u toj grupi".

 Ćiro: I glup vidi da je Hrvatska bolja! Izvor: MONDO

Najpoznatiji hrvatski fudbalski stručnjak Miroslav Blažević ocijenio je da je Hrvatska favorit A grupe kvalifikacija za prvenstvo svijeta 2014. istakavši da bi nacionalni tim u tom ciklusu trebalo da vodi Igor Štimac.

S obzirom na to da se aktuelni selektor reprezentacije Slaven Bilić povlači poslije evropskog prvenstva u Poljskoj i Ukrajini, Blažević smatra da je Štimac prava ličnost za klupu "šahovničara" pred važne kvalifikacione mečeve za Mundijal, pogotovo protiv glavnog rivala, selekcije Srbije.

"Za Srbiju trebamo pravog vođu, a to je samo Štimac. Bolji smo od Srbije i veliki smo favoriti, ali s tim teretom se loše nosimo", izjavio je Blažević za današnje izdanje zagrebačkog "Večernjeg lista".

"Recite mi koja je Srbija na rang listi FIFA, a koja je Hrvatska? Ne treba čovjek da bude posebno pametan da bi po tome zaključio kako je Hrvatska veliki favorit u toj grupi. Međutim, često je naš problem da sa tim teretom ne znamo da se nosimo. Srbija, inače, neće biti jedina opasnost u grupi, čuvajte se Makedonije ako je ja preuzmem", rekao je Blažević, koji je trenirao Hrvatsku te 1999. godine, kada smo se posljednji put sastali sa "vatrenima" i izbacili ih na putu ka EURO 2000 u Holandiji i Belgiji.

Žrijebom u Rio de Žaneiru juče je određeno da rivali u A grupi kvalifikacija za Mundijal 2014. godine u Brazilu budu reprezentacije Hrvatske, Srbije, Belgije, Škotske, Makedonije i Velsa.

(Tanjug/MONDO, foto: Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC