• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Papac ponovo među "zmajevima"

Selektor BiH Safet Sušić vratio u nacionalni tim Sašu Papca pred prijateljski duel BiH i Grčke 10. avgusta.

 Papac ponovo među "zmajevima" Izvor: MONDO

Popularni Pape objavio je spisak igrača za duel sa Grčkom na Koševu, a na njemu se našao i defanzivac Glazgov Rendžersa Saša Papac koji duže vrijeme nije igrao za nacionalnu selekciju.

"Papac je standardan u jako dobroj ekipi, koja stalno igra u Evropi. Imamo ga često prilike gledati i radi se o iskusnom i veoma kvalitetnom igraču. Mi smo na njegovoj poziciji stalno bili primorani koristiti ofanzivne igrače poput Senada Lulića i Sejada Salihovića, koji su se često priključivali napadu, što nam je slabilo odbranu. Mislim da će naša odbrana sada kada u njoj bude stajao i Saša Papac biti mnogo jača, što će nam itekako mnogo značiti u susretima sa Bjelorusijom", dodao je Pape.

Selektor Sušić odlučio je da se na ovom spisku neće naći igrači koji igraju u ruskoj Premier ligi, pa tako protiv Grčke u sastavu neće biti Zvjezdana Misimovića, Elvira Rahimića, Senijada Ibričića i Ognjena Vranješa, ali će zato priliku dobiti Adnan Zahirović.

Na spisku za sada nema napadača Zlatana Muslimovića.

"Zlatana pokušavam dobiti, ali ne znam šta je s njim. Želim da se čujem sa njim da vidim u kakvoj je stanju, da li trenira. Ukoliko nađe klub naravno da ću računati na njega za Bjelorusiju, ali ako ne nađe klub teško da će dobiti poziv za Bjelorusiju", rekao je Sušić za portal SportSport.ba.

Na spisku se nalaze: Kenan Hasagić, Ibrahim Šehić, Asmir Avdukić, Mensur Mujdža, Boris Pandža, Emir Spahić, Adnan Mravac, Saša Papac, Darko Maletić, Miralem Pjanić, Haris Medunjanin, Senad Lulić, Mehmed Alispahić, Semir Štilić, Edin Džeko, Vedad Ibišević, Adnan Zahirović, Sejad Salihović, Muhamed Bešić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC