• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džoi Barton - dug jezik ga koštao posla

Fudbaler Njukasla dobio otkaz zato što je javno kritikovao upravu kluba zbog transfer-politike. Citirao grupu "Smits" na tviter profilu, opisujući kako se trenutno osjeća.

 Džoi Barton - dug jezik ga koštao posla Izvor: MONDO

"I' ve seen this happen, in other people's lives and now is happening in mine", glase stihovi pjesme "That joke isn't funny anymore" (To više i nije smiješno), grupe "Smits" (The Smiths).

Upravo tako je fudbaler Njukasla Džoi Barton na svom tviter profilu prokomentarisao odluku uprave engleskog premijerligaša da ga stavi na transfer-listu (čitajte: da ga otpusti).
Jedan od najomiljenijih fudbalera Njukasla među navijačima crno-bijelih sa sjevera Engleske, po svemu, sudeći, plaća danak svom dugačkom jeziku.

On se zamjerio upravi kluba, javno je kritikijući što je ovog ljeta prodala najbolje igrače, počev od kapitena i najboljeg strijelca Kevina Nolana. A da ne zaboravimo ni odlazak Endija Kerola, zimus, u Liverpul.

Ipak, ovako radikalna odluka uprave Njukasla, da otpusti 28-godišnjeg Bartona šokirala je mnoge.

Barton se taman fudbalski rehabilitovao na Sent Džejms Parku poslije šestomjesečnog izgnanstva iz fudbala i odležane zatvorske kazne.

On je imao četvorogodišnji ugovor sa Njukaslom, ali će ga okončati godinu dana ranije, a pritom Njukasl čak i ne traži obeštećenje za njega! Dakle, predočeno mu je da može da ide. Slobodno.

Vezista je sasvim solidno odigrao prošlu sezonu, postigao je četiri gola, imao devet asistencija...Vjerovalo se da mu je mjesto u timu zacementirano.

Ali, ono što je bio trn u oku upravi Njukasla bila je njegova aktivnost na društvenim mrežama, pogotovo na tviteru gdje je kritikovao kadrovsku politiku kluba.

U nedjelju je napisao: "Da sam htio da odem iz kluba, jednostavno bih došao do uprave i rekao im: 'Hoću da idem'. Treba neke stvari da se srede, jer ne želim opet da se borim za opstanak".

Dan kasnije, dakle danas, Barton je na tviteru najprije napisao da će se uzdržati od daljeg komentarisanja svog položaja u klubu, a potom je dopisao stihove pjesme grupe "Smits".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC