• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

GRIJE KLUPU GOLMANU ZVEZDE, A IDE U BAJERN: Neočekivana zamjena za Manuela Nojera od 5 miliona

Mladi golman iz Izraela stiže u Bajern Minhen da se bori za mjesto prvog golmana.

 Danijel Perec na meti Bajerna Izvor: Profimedia

Bajern je dugo tragao za golmanom ovog ljeta, dovodili su se u vezu sa Davidom de Heom, Kepom Arizabalagom, Robertom Sančezom i mnogim drugima, međutim na kraju su odlučili da dovedu malo poznatog čuvara mreže Danijela Pereca. U pitanju je 23-godišnji čuvar mreže Makabija iz Tel Aviva za koga su dogovorili obeštećenje od 5 miliona evra, prenose njemački mediji i potvrđuju da će potpisati ugovor sve do 2028.

Već do kraja nedjelje Perec će odraditi lekarske preglede i trebalo bi da se bori za mjesto prvog golmana sa iskusnim Svenom Ulrajhom, sve dok je Manuel Nojer van terena. Mnogi spekulišu da će Ulrajh ostati "jedinica", međutim ne može se reći da se proslavio kad god bi stao među stative - tako da ne bi bilo iznenađenje da mu Perec otme mjesto.

Kada se Manuel Nojer, koji je zimus polomio nogu na zimovanju, potpuno oporavi, naravno da će ponovo biti prvi izbor kod trenera Tomasa Tuhela, ali jasno je da je i sam u veteranskim godinama i da mu nije ostalo još mnogo vrhunskih sezona. Zato mnogi vide Pereca kao legitimnog nasljednika Nojera dok u Minhenu smatraju da su uspjeli da za mali novac dovedu jednog od najkvalitetnijih mladih golmana današnjice.

Perec je inače od 2019. godine u Makabiju i naslijedio je među stativama Predraga Rajkovića, a nedavno je debitovao i za reprezentaciju Izraela gdje "grije klupu" Omriju Glazeru, od ovog ljeta golmanu Crvene zvezde, koji je na fantastičan način započeo sezonu.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

01:00
Omri Glazer
Izvor: MONDO/Dušan Ninković
Izvor: MONDO/Dušan Ninković

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC