• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Tempirana bomba"u svlačionici Pariza! Stigao prije samo dva mjeseca i više mu se ne igra za PSŽ!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Marko Asensio je ljut što je PSŽ doveo igrača koji igra na njegovoj poziciji i umanjio mu minutažu.

 Marko Asensio nezadovoljan u Parizu Izvor: Profimedia/ Matthieu Mirville / DPPI

Pari Sen Žermen napravio je ogromne promjene u igračkom kadru ove sezone, a jedno od brojnih pojačanja je i Marko Asensio. Doskorašnji fudbaler Real Madrida stigao je u Pariz bez obeštećenja pošto mu je istekao ugovor, odmah je postao starter kod trenera Luisa Enrikea, međutim nije dugo trebalo da se pojave prvi problemi u njihovom odnosu.

Prema pisanju madridskog lista "AS", u svlačionici Parižana je "nova tempirana bomba" u vidu Asensija jer nije uopšte zadovoljan kako izgledaju njegove prve nedelje u novom klubu. Navodno, Asensiju se više ne igra za PSŽ (!?), a glavni razlog je taj što mu je dovedena konkurencija u vidu Usmana Dembelea iz Barselone. Na sve to, čini se da će i Kilijan Mbape ostati u klubu i to znači da će minutaža Asensija biti sve manja...

Asensio je inače došao na ideju sportskog direktora Luisa Kamposa koji je transfer "završio" mnogo prije dolaska Luisa Enrikea na mjesto trenera. Dogovoreno je da dobije trogodišnji ugovor vrijedan 30 miliona evra, što je duplo više nego što je dobijao u Real Madridu, a samo "na ruke" za potpis je dobio 10 miliona evra.

Takav novac govorio je da će Asensio biti jedan od najvažnijih igrača Parižana ove sezone, međutim kako to obično biva - plan se mijenjao u odnosu na Kilijana Mbapea. Kada je Mbape rekao da želi da ostane i kada se pomirio sa prvim čovjekom kluba, donesena je odluka i da se angažuje Usman Dembele - sa kojim je najbolji fudbaler Francuske u odličnim odnosima. Iz te jednačine polako proizilazi da je španski fudbaler višak.

Vidjećemo šta će se dešavati u budućnosti i da li će ovo značiti odlazak Asensija iz kluba već na zimu, pošto bi nezadovoljstvo moglo da naruši atmosferu i odnose među igračima. Ovog ljeta su u PSŽ stigli još i Gonsalo Ramoš, Milan Škrinjar, Kang-in Li, Luka Ernandez, Usman Dembele i Manuel Ugarte, dok se očekuje i da će Randal Kolo Muani stići iz Frankfurta.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC