• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdi otimaju talentovane klince

Dvojica najtalentovanijih kadeta Crvene zvezde, petnaestogodišnjaci Aleksandar Kovačević i Filip Djuričić, odlaze u Olimpijakos.

 Zvezdi otimaju talentovane klince Izvor: MONDO

"Ilija Ivić, direktor Olimpijakosa, uredno se javio i rekao da planira da odvede dvojicu naših dečaka, Kovačevića i Djuričića. UEFA i FIFA zabranjuju takve transfere, ali pošto su Grci obezbedili posao, stan i neophodne uslove za njihove porodice, mi ništa nismo mogli da učinimo", izjavio je Mitar Mrkela za "Kurir".

Direktor Omladinske škole crveno-belih je rekao da je pokušao nekoliko puta da razgovara sa roditeljima Djuričića i Kovačevića, ali da su ga oni odbili zbog Grka.

"Zvezda jednostavno nema finansijsku moć da parira Olimpijakosu i ostalim bogatim klubovima", naveo je Mrkela i upozorio da bi talentovana kadetska generacija crveno-belih u narednih nekoliko meseci mogla da doživi još osipanja, jer Zvezdine klince žele i Fiorentina, Porto, Parma, Livorno...

Mrkela jedini izlaz vidi u tome da ubuduće Zvezdina talentovana deca sa 15 godina potpišu višegodišnje profesionalne ugovore.

Predsednik Crvene zvezde Toplica Spasojević najavio je da će se povodom ovog slučaja beogradski crveno-beli obratiti UEFA.

"Pokrenuli smo akciju i već smo konsultovali advokate. Uz podršku FSS pisaćemo UEFA i obavestiti ih da su njihova pravila zloupotrebljena i da nam se bukvalno kradu deca", rekao je Spasojević i dodao da ovo nije očekivao od Olimpijakosa i Ivića, sa kojim su imali dobre odnose.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC