• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LJUBIO FUDBALERKU BEZ DOZVOLE, PA ZVAO MAJKU U POMOĆ! Jadan potez Rubijalesa - žena se zaključala u crkvu i štrajkuje!

Luis Rubijales se samo zakopava, pošto je sada "pozvao" i majku da ga brani tako što će štrajkovati glađu u crkvi.

 Majka predsjednika Saveza Španije štrajkuje glađu Izvor: Twitter/Screenshot

Predsjednik Fudbalskog saveza Španije Luis Rubijales napravio je skandal poslije finala Svjetskog prvenstva u fudbalu za žene kada je poljubio u usta igračicu Dženi Ermoso. Odmah je bilo jasno da Ermoso nije dala pristanak na to i da je Rubijales na neprimjeren način obilježio osvajanje Mundijala, ali umjesto da se izvini fudbalerki i cijeloj zemlji na sramotnom potezu - počeo je redom da optužuje sve i da se pravi "nevinašce".

Tako je sazvao konferenciju za medije na kojoj je saopštio da se "neće povući", optužio je feminističke organizacije da mu "rade o glavi", da i poslije svega morala da se oglasi i FIFA koja ga je suspendovala. I tu nije kraj drame pošto FS Španije traže da ih "izbace zbog uplitanja politike", dok se sada umiješala i majka kontroverznog fudbalskog radnika.

Kako prenosi ESPN, majka Luisa Rubijalesa se zaključala u jednu crkvu i počela je štrajk glađu, sve u znak protesta zbog pritisaka koje trpi njen sin prethodnih nedjelju dana. To je potvrdio i rođak Luisa Rubijalesa, dodavši da se sve došava u njegovom rodnom gradu Montrilu, u Andaluziji. Za sada nije jasno u kakvom stanju je Anheles Behar i da li je ovo sve bila ideja njenog nasljednika.

Prema njenim riječima, nastaviće da štrajkuje sve dok ne prestane "lov na vještice" na njenog sina koji je opisala kao "krvožedni i neljudski", ocijenivši da je u svemu ovome žrtva upravo Luis Rubijales. U međuvremenu, fudbalerku Ermoso podržali su najveći fudbaleri iz Španije, kao i neki koji su u prvi mah stali uz Rubijalesa popot selektora De La Fuentea.

"Danonoćno ću štrajkovati dok ne prestane ovo. Nije bilo nikakvog zlostavljanja jer je poljubac bio dobrovoljan sa obje strane, što dokazuju i fotogravije. Moj sin nije u stanju da nekome naškodi", kazala je "brižna" majka kontroverznog Luisa Rubijalesa.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC