• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kapiten Njukasla se potukao sa osmoricom! Napali mu brata, letjele flaše votke, a njemu banda prijeti ubistvom! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Na društvenim mrežama se pojavio snimak na kome se vidi kapiten Njukasla Džamal Lasels u sukobu sa većom grupom muškaraca.

 kapiten njukasla se potukao na ulici  Izvor: Twitter/printscreen/@FADClub_

Kapiten Njukasl junajteda Džamal Lasels potukao se na ulici sa nekolimo muškaraca poslije noćnog izlaska, piše "Dejli Mejl". Sve je objavljeno nakon šokantnog poraza Njukasla (od 1:0, do 1:2 sa igračem manje za "redse"), a sve se zapravo odigralo 20. avgusta kada je Lasels izašao u noćni klub. Prema pisanju britanskih medija, Laselsa je napala grupa od "šest do osam muškaraca" u kojoj je zadobio povrede, ali je i uzvratio.

Na društvenim mrežama pojavio se i snimak sukoba, u istragu se uključila i policija koju je Lasels obavijestio da mu je "prijetila banda" i to da će upucati i njega i njegovog brata. O svemu su obaviješteni nadležni organi koji su ispitali Laselsa i zatražili informacije o tome kako je došlo do sukoba. Pogledajte tuču koja se širi na mrežama:


Navodno, sve ovo se desilo nakon poraza Njukasla protiv Sitija kada je menadžer Edi Hau dao slobodno svojim igračima, što je Lasels iskoristio da izađe sa bratom. Nakon što su izašli iz kluba, jedan muškarac je udario njegovog mlađeg brata laktom u grlo, poletjela je i jedna flaša votke, poslije čega je defanzivac Njukasla (na snimku u prsluku) počeo sve da bije redom, što je neko i zabilježio kamerom.

Džamal Lasels je inače od 2014. godine u Njukaslu i za klub je odigrao preko 200 utakmica. Ipak, od naglog "uspona" prošle sezone uz saudijski novac, igra sve manje jer imaju bolje fudbalere.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC