• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Saša Janković: Ne pucajte u Miljkovića!

Selektor mlade reprezentacije Srbije stao u odbranu Marka Šćepovića i Aleksandra Miljkovića, koji su bili na udaru navijača Partizana poslije eliminacije od Genka.Ž

 Saša Janković: Ne pucajte u Miljkovića! Izvor: MONDO

Mladi fudbaleri Partizana Marko Šćepović i Aleksandar Miljković nalaze se na spisku reprezentacije Srbije (igrači do 21 godine), koja će 9. i 10. avgusta igrati na turniru "Valerij Lobanovski" u Kijevu sa selekcijama Uzbekistana, Izraela i Ukrajine.

Upravo su Šćepović i Miljković imali tešku noć, u srijedu uveče na stadionu Partizana u revanš meču 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv belgijskog Genka. Miljković je skrivio penal za izjednačenje, Ščepović je po izlasku sa terena dobio zvižduke navijača Partizana, a potom je sa njima razmjenjivao psovke.

Selektor mlade reprezentacije Srbije Aleksandar Janković danas je stao u odbranu dvojice igrača Partizana.

Najprije se osvrnuo na incident koji je Šćepović imao sa grupom navijača Partizana poslije utakmice.

"Nije lako igrati pod pritiskom, nije lako pričati sa novinarima vruće glave kada su navijači oko vas...To je propratni dio evropskog ambijenta, uvijek je tenzija velika kad ne pobijedite. Moglo je da se desi isto tako da Partizan prođe dalje, da Šćepović da dva gola i da mu skandira cijeli stadion. Ja bih se iskreno više plašio takve situacije. I da me neki ne razumiju pogrešno. Ne pričam o Partizanu, već o Šćepoviću. To su udarci koje valja istrpiti, a na njemu je da pokaže koliko mu je jak karakter", rekao je Janković.

Selektor "orlića" ima razumijevanja i za Miljkovića, iako je on svojevremeno napravio identični penal (protiv Sampdorije u Ligi Evrope).

"Neprijatna situacija za Miljkovića. I protiv Sampdorije je imao nesrećnu intervenciju. Miljković ima veliki potencijal, kapacitet, mora da radi na sebi kao svi mladi igrači. On je dio ove ekipe i neću da ga precrtam zato što je nesrećno igrao rukom i skrivio penal protiv Genka", rekao je Janković.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC