• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prosinečki: Hoću uvijek ovako da dominiramo

Zvezda je odigrala odličan meč protiv Ventspilsa koji je ispraćen u Letoniju sa sedam komada. Ipak, Prosinečki apeluje: "Bez euforije, nismo postali prvaci Evrope".

 Prosinečki: Hoću uvijek ovako da dominiramo Izvor: MONDO

Robert Prosinečki je u igračkim danima doprinio najvećem uspjehu Crvene zvezde u njenoj istoriji. sada je kao trener odlučan da, takođe, ostavi neki vidljiviji trag. Krenulo mu je dobro ove sezone. Dobro i nije prava riječ. Krenulo mu je odlično u Evropi.

Crvena zvezda je deklasirala letonski Ventspils 7:0 u revanš meču 3. kola kvalifikacijama za Ligu Evrope. Ukupna pobjeda - 9:1! Uz promašeni penal u Beogradu.

Prosinečki je zadovoljan, Prosinečki je zadovoljio. Ali, Prosinečki je i oprezan.

"Šta da kažem poslije 7:0? Ne bi trebalo da uđemo u neku euforiju jer nismo postali prvaci Evrope, a tek nas očekuju mečevi za ulazak u Ligu Evrope i cijelo prvenstvo", rekao je Prosinečki, ali je istakao da je ovo bilo najbolja igra crveno-bijelih otkako je on postavljen za trenera prvog tima.

"Momci su odigrali fenomenalno! Držanje lopte, realizacija, sve je bilo odlično, osim one jedne greške u odbrani kad je Bajković bio sjajan. Zahvalio bi se navijačima, napravili su sjajan ambijent i oni su posebno zaslužni što smo dominirali. To je uostalom bila i moja želja kad sam dolazio, da domininiramo, pogotovo na svom terenu. Trudićemo se da ovako nastavimo, ali ne očekujete da stalno pobjeđujemo 7:0", istakao je Prosinečki.

Upitan koga bi želio u plej-ofu za plasman u grupnu fazu Lige Evrope, Prosinečki je ovako odgovorio:

"Molim vas, večeras bih da uživam u pobjedi. Sutra ćemo pričati o rivalu u narednoj rundi. Koga god dobijemo biće veoma teško. Biće baš zanimljivo vidjeti koga ćemo izvući".

Trener Ventspilsa Sergej Potpali rekao je da je rezultat od 7:0 dovoljan da opiše šta se dešavalo na terenu.

"Zvezda je bila sjajna, a mi smo baš odigrali loše. Poslije prvog meča kada smo izgubili 2:1 nadali smo se da imamo šanse, ali večeras smo potpuno podbacili. Čestitam Zvezdi i želim joj mnogo sreće u nastavku takmičenja", rekao je Potpali.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC