• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kadu: Bravo, Borha!

Od dijela navijača često osporavani Kadu Mendeš u četvrtak uveče imao je sve razloge da bude zadovoljan. A, kritičari su morali da zaćute…

 Kadu: Bravo, Borha! Izvor: MONDO

Iako nije bio planiran za startnu postavu, Brazilac je počeo utakmicu protiv Ventspilsa usljed povrede zemljaka Evandra Goebela i – bio je odličan, u najmanju ruku. U tandemu sa možda i najboljim igračem utakmice Milošem Dimitrijevićem, a ispred borbenog kapitena Nenada Kovačevića, Kadu je prikazao jednu od svojih najboljih predstava na početku svoje treće sezone u crveno-bijelom.

Nije postigao gol, ali je igrao i lijepo za oko i produktivno za ekipu.

"Bila je super utakmica… Ovakve utakmice smo čekali i trenirali za ovo", rekao je Kadu za MONDO, poslije pobede nad Ventspilsom od 7:0.

Atmosfera?

"Bilo je ekstra, atmosfera je bila sjajna i svako je dao 120 odsto svojih mogućnosti na terenu, pa smo zato i pobijedili ovako ubjedljivo i lijepo za ukus naših navijača. Igrali smo lijepo i dali puno golova", rekao je Kadu na sve tečnijem srpskom jeziku.

Žrijeb?

"Ja ne mogu da kažem hoću ovoga ili onoga. I ako dođe lak, a i ako dođe težak protivnik, važno je da mi igramo našu igru, baš kao protiv Ventpilsa i biće sve super", samouvjeren je vješti dribler, koji je pohvalio Kolumbijca Kristijana Borhu za dva maestralna gola u ubjedljivoj pobedi.

"Lijepi, lijepi golovi… Oba je dao isto. Zaista lijepo, majstor je Borha", rekeo je Kadu i tako pokazao da su nedavni napisi o tome da su Borha i on zaratili vjerovatno netačni ili već davna prošlost za njih dvojicu.

Ukoliko bi Kadu održao ovaj nivo forme, navijači Crvene zvezde ne bi imali zbog čega da strahuju ukoliko bi zbog povreda ili suspenzija ispadali Evandro, Dimitrijević…

(N. J. – MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC