• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Sa Delijama možemo sve!

Crvena zvezda se zahvaljuje svojim navijačima na podršci i sportskom navijanju, koje su pohvalili i predstavnici UEFA.

 ZVEZDA: Sa Delijama možemo sve! Izvor: MONDO

Delije su uvijek 12. igrač Crvene zvezde. Pokazali su to nebrojeno puta. U revanš meču protiv Ventspilsa bukvalno su "primorali" ekipu da odigra odlično i postigne sedam golova.

Dovoljan razlog da se fudbalski klub, preko svog zvaničnog sajta zahvali navijačima na podršci u sinoćnjem meču i da poruči: "Ujedinjeni možemo sve!".

"Zvezda je najgledaniji klub u evropskim takmičenjima a pobjeda od 7:0 nad našim protivnikom iz Letonije je ove nedelje najubjedljivija u Evropi. O atmosferi na stadionu koju je napravilo gotovo 40 hiljada naših pristalica, navijanju od prvog do posljednjeg minuta, podršci koju su dobili igrači i trener priča se širom kontinenta. Hvala vam na tome. Pokazali smo da zajedno možemo sve. Sinoć smo položili ispit pred UEFA i pokazali da smo zajedno, klub, igrači i navijači jedna od najljepših i najsjajnijih evropskih fudbalskih priča. Od zvaničnih predstavnika UEFA koji su bili na stadionu dobili smo samo riječi hvale kako za organizaciju utakmice, tako i za navijanje i stvaranje sportske atmosfere na stadionu", piše u saopštenju Zvezde.

Uprava Zvezde pozvala je svoje pristalice da nastave u istom ritmu i da ponovo sportski bodre tim.

"Pozivamo naše navijače da u narednom kolu bodre naš tim na isti način, sa puno energije i ljubavi prema klubu, uz poštovanje pravila koja je propisala UEFA. Tako ujedinjeni možemo sve. Pred nama je još 180 minuta teške borbe do cilja - plasmana u grupnu fazu Lige Evrope!", poručuje Zvezda.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC