• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanojević: Najlakši protivnik

Žreb u Nionu vratio osmjehe na lica inače utučenih crno-bijelih. Stanojević htio odmah da ode u Dablin, ali nije bilo izvodljivo.

 Stanojević: Najlakši protivnik Izvor: MONDO

Sreća nije pogledala Partizana na žrijebu za treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, ali jeste na žrijebu za plej-of Lige Evrope.

Crno-bijeli će se, poslije duela sa prvacima Makedonije i Belgije, sastati sa trećim državnim šampionom, Šamrok Roversom iz Republike Irske.

Lica čelnika i ljudi iz Humske 1 smrkla su se poslije eliminacije od Genka, ali im je saznanje o narednom protivniku vratilo osmjehe. Neposredno poslije žrijeba pred novinarima se pojavio trener Aleksandar Stanojević, koji je mogao da konstatuje da je Partizan dobio najlakšeg od pet mogućih rivala. Najviše se plašio francuskog Sošoa i portugalske Vitorije Gimaraeš.

"Polako se raspitujemo. Znamo da je Šamrok izbacio Floru i da je eliminisan od Kopenhagena, da teško prima golove, ali i da ih teško daje. Međutim, imamo dovoljno vremena da napravimo skauting i kad saznamo više informacija, moći ćemo više da kažemo o protivniku. Svi znamo šta nam donose te utakmice i zbog toga ćemo maksimalno oprezno da dočekamo duele sa Ircima", rekao je Stanojević.

Treneru Partizana, za razliku od utakmica sa Genkom, ovaj put je svejedno da li će prvi meč igrati kod kuće ili na strani.

"Oni su u takmičarskom ritmu, ali i mi smo. Imamo evropsko iskustvo i po svemu smo favoriti. Ipak, nije lako pobijediti nikoga. Moramo da budemo ozbiljni", završio je šef struke crno-bijelih.

Šamrok u petak uveče igra prvenstvenu utakmicu protiv Bohemijansa. Čim je saznao ovaj podatak, Stanojević se raspitao da li već u toku dana može da otputuje za Dablin i na licu mjesta se uvjeri u kvalitete narednog rivala. Međutim, to nije bilo izvodljivo jer su za Irsku neophodne vize.

(V. Sukdolak, MONDO, foto FoNet)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC