• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RUSIJA: Zenit pokorio Moskvu, ne da titulu

Zenit za dva minuta slomio CSKA u Moskvi i smanjio prednost "aremajaca" na vrhu tabele ruskog prvenstva. Dva Aleksandra za radost šampiona.

 RUSIJA: Zenit pokorio Moskvu, ne da titulu Izvor: MONDO

Lider ruskog prvenstva, moskovski CSKA imao je priliku da "pobjegne" braniocu titule prvaka, ekipi Zenita iz Sankt Petersburga čak osam bodova.

Ali, Zenit je pokazao da se nije predao i da ima šampionske ambicije i ove sezone.

U velikom derbiju 19. kola ruske Premijer lige, Zenit je u Moskvi savladao CSKA 2:0, golovima Aleksandra Keržakova u 54. i Aleksandra Anjukova u 56. minutu.

Za dva minuta, Zenit je pokorio Moskvu. Mudra i strpljiva igra ekipe iz Sankt Petersburga koja je sačekala svoje šanse i iskoristila ih.

U 54. minutu, Krišito je sjajno cenrtirao, a Keržakov pokazao kakav je majstor. Glavom je savladao nemoćnog Akinfejeva. Nisu se igrači CSKA ni oporavili od prvog šoka, uslijedio je novi. Odlična kontra gostiju iz Sankt Petersburga, Dani je prošetao dvojicu igrača CSKA, na drugoj strani pronašao Anjukova koji je u trku, iz pune opalio a Akinfejev samo ispratio let lopte u mrežu.

Roviti Zoran "Bambi" Tošić odigrao je posljednjih pola sata za CSKA, ali bez bitnijeg učinka. Bio je bezopasan kao i cio moskovski tim. Dumbija je u finišu imao iznenadnu šansu, šutirao je neometan sa desetak metara, ali je Vjačeslav Malafejev reagovao kao mačka i sačuvao mrežu Zenita.

Danko Lazović nije bio u konkurenciji za tim Zenita protiv CSKA zbog manje povrede. Aleksandra Lukovića takođe nije bilo u sastavu Zenita, a kako je uoči meča rekao trener Lućano Spaleti on ima neke porodične probleme i da treba da bude uz suprugu.

Razlika na tabeli između vodećeg CSKA i Zenita sada je smanjena. Moskovljani imaju 41 bod, Zenit 39.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC