• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanojević: Šamrok nije Ril

"Mislio sam da su amaterska ekipa, ali ne. Oni su ozbiljni, čvrsti, disciplinovani. Treba nam maksimalna ozbiljnost", kaže trener Partizana.

 Stanojević: Šamrok nije Ril Izvor: MONDO

Silno su se obradovali crno-bijeli i navijači Partizana poslije žrijeba u Nionu koji im je u baražu za plasman u Ligu Evrope dodijelio irski Šamrok, realno najmanje kvalitetnog rivala od mogućih.

Ali, neće baš tako lako za srpskog šampiona ako potcijeni Šamrok. Uostalom i Kopenhagen se mučio sa upornim Ircima. Trener Partizana Aleksandar Stanojević gledao je Šamrok u gradskom derbiju protiv Bohemijansa (1:0) i ono što je vidio natjeralo ga je na ozbiljnost. Maksimalnu.

"Šamrok je čvrsta, disciplinovana ekipa, tipičan predstavnik ostrvskog fudbala. Iskreno, daleko su ozbiljniji rival nego što se očekivalo od jednog predstavnika Irske. Mislio sam da su amateri kao Ril, ali su oni daleko od toga. Tako profesionalnoj ekipi moramo maksimalno ozbiljno da pristupimo", sumirao je utiske Stanojević o irskoj ekipi nakon što je odgledao meč protiv Bohemijansa.

Partizan, tradiconalno, muku muči sa ekipama koje igraju defanzivno, da ne kažemo "bunker". Pokazalo se to mnogo puta u Superligi, a ni belgijski Genk nije igrao otvoreno. Zato je neophodna potpuna ozbiljnost.

"Gledao sam njihov duel sa Kopenhagenom i ovaj u petak uveče protiv Bohemijansa i tvrdim da nisu naivni. Danci su im dali gol na početku, ali je do kraja utakmice Šamrok bio taj koji je pritiskao, dominirao, što me je prilično iznenadilo. Dobro su fizički pripremljeni, agresivni su i to je nešto što nama preterano ne odgovara. Vidio sam da se dobro brane, da imaju odličnog špica i dva dobra krila, ali i da su neefikasni. Imamo dosta vremena da ih analiziramo, ovo su samo moja prva zapažanja", rekao je Stanojević, prenose "Novosti".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC