• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Voša u mraku, iako je bilo svjetla

Vojvodina odigrala samo 2:2 protiv rumunskog drugoligaša UTA iz Arada. Gosti dva puta vodili. Mnogo propuštenih šansi.

 Voša u mraku, iako je bilo svjetla Izvor: MONDO

Ni svjetla reflektora ne pomažu Vojvodini. Otkako se izblamirao u kvalifikacijama za Ligu Evrope, fudbaleri novosadskog superligaša nikako da se trgnu, pomjere sa mrtve tačke...

Ni uvertira pred nastupajuću prvenstvenu sezonu, odnosno "generalna proba" pred 1. kolo Jelen Superlige Srbije i meč protiv kragujevačkog Radničkog u subotu, 13. avgusta, nije uspjela.

Vojvodina je ponovo odigrala neriješeno u jednom prijateljskom meču (podgorička Budućnost 2:2, Donji Srem 1:1...).

Ove večeri na stadionu "Karađorđe" igrala je protiv rumunske drugoligaše ekipe UTA iz Arada. Rezultat 2:2. Pritom je rumunska ekipa dva puta vodila!

Istorijskom meču, kako su ga nazvali u Vojvodini, jer su reflektori ponovo bacali svjetla na teren poslije sedam godina, prisustvovalo je nekoliko hiljada ljudi. Početak meča u svečarskoj atmosferi, kraj - uz zvižduke.

Vojvodina je počela meč u sastavu: Supić, Smiljanić, Mojsov, Trajković, Pavlović, Medojević, Ađuru, Stevanović, Abubakar, Čović i Ilić.

U prvih 15-ak minuta Vojvodina je propustila nekoliko dobrih prilika, ali su glavom bili neprecizni najprije Oumaru, potom Mojsov, da bi zatim i Brana Ilić šutirao pored gola.

I poslije napada Vojvodine, kazna. Dragika je iskoristio kontru gostiju i doveo UTA u vođstvo u 19. minutu.

Već nervozno gledalište tražilo je bolju igru izabranika Ljubomira Ristovskog, a mučenje je prekino Brana Ilić golom u 36. minutu poslije asistencije Miroslava Stevanovića.

Novi šok za navijače Vojvodine uslijedio je odmah na startu drugog poluvremena. Gosti su ponovo poveli.

Uspjeli su nekako da se trgnu fudbaleri Vojvodine. Zapretio je najprije Nemanja Čović snažnim udarcem koji je golman gostiju odbio, ali su "makazice" Oumarua bile dovoljne samo za aplauze za umjetnički dojam, ne i za gol.

Ipak, Vojvodina je uspjela brzo da izjednači. Igrao se 57. minut, Vladan Pavlović je odlično prošao po lijevoj strani, a Stevanović je bio na pravom mjestu.

Vojvodina je do kraja meča uspjela da zagospodari terenom. Bilo je tu i lijepih akcija, ali i mnogo propuštenih prilika.

Ristovski ima malo vremena do početka nove prvenstvene sezone. Neuspjesi umiju da unesu nervozu u ekipu, a to opet vodi samo u jednom pravcu...

(MONDO - foto: www.fkvojvodina.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC