• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prosinečki: Ren je skroz dobar!

Utisci trenera Crvene zvezde poslije gledanja uživo protivnika u baražu za plasman u Ligu Evrope. "Ren zna fudbal, ali nije nepobjediv".

 Prosinečki: Ren je skroz dobar! Izvor: MONDO

Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki i njegov pomoćnik Žarko Đurović u nedjelju su uživo gledali protivnika crveno-bijelih u plej-ofu za plasman u grupnu fazu Lige Evrope, ekipu Rena na startu novog francuskog prvenstva.

Imali su i šta da vide. Ren je kao gost deklasirao Dižon 5:1.

"Logično je da, poslije ovakve pobjede, uputim sve pohvale na adresu našeg rivala. Odlična su ekipa, skroz dobra, i iskreno nisam očekivao da ovoliko pokažu već u prvoj utakmici prvenstva. Kompaktna su ekipa u kojoj svi igraju, i svi znaju. Dakle, nije u pitanju samo fizički spreman tim, već kvalitetna ekipa koja zna fudbal", prvi su utisci Prosinečkog, koje prenosi sajt Crvene zvezde.

Trener crveno-bijelih, međutim, primjećuje i da je Dižon umnogome uticao na ovakav rezultat i brodolom svojim mnogobrojnim greškama.

"Vjerovatno su neke stvari i do Dižona, nadam se da mi nećemo griješiti na takav način. Ipak, opet ponavljam, Ren je veoma jak rival, a posebno su se po mom mišljenju na današnjoj utakmici izdvojila četiri igrača: Pitroipa, Žulijen Fer, Bukari i Montanjo", ističe Prosinečki.

Optimizam, međutim, nije napustio hrvatskog stručnjaka. Ren nije nepobjediv - Pogotovo, pred Delijama, kaže.

"U mom razmišljanju se nije mnogo toga promijenilo, uvjeren sam da možemo da igramo sa njima i da će ih atmosfera na Marakani u prvoj utakmici 18. avgusta 'koštati'", ocjena je Roberta Prosinečkog.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC