• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NIJE IGRAO OD MAJA, ALI JE "DOŠAO PO TITULU": Novo pojačanje Partizana puno optimizma, hoće da se dokaže Duljaju

Partizan je potpisao dvogodišnji ugovor sa Netanom de Medinom.

 Netan de Medina izjave Partizan Izvor: Youtube/DSC Arminia Bielefeld/printscreen

Novo pojačanje Partizana je defanzivac Netan de Medina, koji je sklopio saradnju na dvije godine u crno-bijelom dresu. Belgijanac je samouvjeren iako nije igrao još od maja. U Humsku je stigao iz Ajntrahta Braunšvajga, a objasnio je zašto je odluka pala baš na beogradski klub.

"Za dolazak u Partizan je bio presudan moj odnos sa šefom stručnog štaba Duljajem i osjećaj da treba da dođem. Obišao sam i stadion, sportski centar, dugo razgovarao sa njim i na kraju sam potpisao. Takođe je bilo presudno to što znam da je Partizan veliki klub", rekao je Natan za klupski sajt.

Za Netana Partizan nije strani klub, tvrdi da ga je ranije pratio u evropskim takmičenjima, a želi i ove sezone da izbori plasman na međunarodnoj sceni. 

Boriću se za klub i daću najbolje od sebe da budemo šampioni ove godine. Pratio sam ga kroz evropska takmičenja svih ovih godina, bilo da je igrao u Ligi Evrope ili Ligi konferencije. Partizan je igrao i sa Anderlehtom koji je moj bivši klub, tako da sam dobro upoznat sa njegovom istorijom".

Belgijanac je ambiciozno pričao šta navijači mogu očekivati od njega. Od maja mjeseca nije stao na teren, ali to mu ne predstavlja problem. Želja je tu, a uskoro se pridružuje ekipi na treningu. 

"Ja sam kao centralni bek jak i snažan, brz sam i mogu da ‘otvaram’ igru iz zadnje linije. Nisam igrao nekoliko mjeseci, zato prvo krećem sa treninzima uz tim sljedeće nedjelje, a onda ću se potruditi da se nađem na terenu što prije", zaključio je Netan de Medina.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC