• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ČUDO - BIO NA CENTIMETAR OD SMRTI, SAD HOĆE PONOVO NA TEREN: Tu sam prije kraja sezone, to je krajnji cilj

Sjajne vijesti dolaze iz Francuske odakle se javio Serhio Riko i istakao da planira prije kraja sezone da se vrati na teren.

 Serhio Riko želi da se vrati na teren do kraja sezone Izvor: Profimedia/Europa Press

Fantastične vijesti dolaze iz Francuske odakle se javlja Serhio Riko. Iskusni španski golman koji je bio na samo "nekoliko centimetara od smrti" sada je najavio da planira da se vrati na gol Pari Sen Žermena ove sezone. 

Bivši golman Sevilje, Fulama i Majorke je tokom pauze između dvije sezone na konju otišao na hodočašće u Španiji. Pao je sa konja i samo je brzom i efikasnom reakcijom svih prisutnih, a kasnije i ljekara u bolnici ostao živ. Dugo je bio u komi zbog povrede glave, ali je sada izašao iz bolnice.

"Iskreno jako sam dobro, hvala Bogu pa je proces oporavka ide jako dobro iako me ljekari i dalje prate. Ali su odlučili da mogu da se vratim kući i da ovu fazu oporavka mogu da odradim i od kuće. Srećan sam zbog toga, što mogu da budem sa porodicom, sa mojim prijateljima i što mi je svaki dan sve bolje. Sve sam jači svakog dana", rekao je u prvom obraćanju medijima nakon nesreće Riko. 

Kada se probudio iz višenedjeljne kome prvo što ga je zanimalo da li će ponovo moći da igra fudbal. Sada kaže da mu je cilj da se vrati prije kraja ove sezone i da sa PSŽ-om nastavi da uzima trofeje. 

"Prvo što mi je palo na pamet je da li ću opet moći da igram fudbal i to sam prvo pitao ljekara. Cijeli život sam posvetio fudbalu. zato ni o čemu drugom nisam mogao da mislim. 22. imam drugi test i nadam se da će dobro proći i da ću ponovo moći da se bavim pomalo sportom. Hoću da se vratim na teren što je prije moguće i moj glavni cilj je da se vratim ove sezone, da budem na terenu prije kraja sezone", rekao je on. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC