• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Boško Janković: Podijeljena su mi osjećanja

Povratnik u reprezentaciju podsjeća na simboliku - Pižon ga je "lansirao" i prije sedam godina. Lane Jovanović pun pozitivne energije.

 Boško Janković: Podijeljena su mi osjećanja Izvor: MONDO

Većina "orlova" je u ponedjeljak sletjela u Moskvu, gdje su im se priključili Nemanja Vidić, Veseljko Trivunović, Zoran Tošić i Damir Kahriman.

Uveče su odradili prvi trening, a drugi je zakazan za utorak.

Reprezentacija Srbije će u srijedu (17 sati po srednjeevropskom vremenu) igrati prijateljsku utakmicu sa Rusijom na stadionu Lokomotive.

U ekipi Vladimira Petrovića Pižona je i Boško Janković. U reprezentaciju se vratio poslije duge pauze.

"Osjećanja su mi podijeljena, čas se osjećam kao da sam prvi put u reprezentaciji, a odmah zatim, kad se osvrnem oko sebe, vidim veliki dio ekipe čiji sam član posljednje tri-četiri godine", istakao je za sajt FSS igrač Đenove, koji se dugo oporavljao od povrede.

"Selektor Petrović me lansirao i prije sedam godina, kada sam iz Jedinstva sa Uba krenuo na Evropsko prvenstvo 2004. u Njemačku, sa mladom reprezentacijom. Tako da, svakako, ima simbolike u ovom pozivu. Nadam se najboljem i lično i kada je naša reprezentacija u pitanju. Rezultat je uvijek važan, ipak, ovdje u Moskvi treba iskoristiti još 90 minuta za uigravanje pred mečeve odluke u kvalifikacijama koje nas očekuju u septembru", dodao je 27-godišnji vezista.

Među "orlovima" jedno vrijeme nije bilo ni Milana Jovanovića. Iskusni napadač je iz Liverpula prešao u Anderleht i usledio je Pižonov poziv.

"Ogromno zadovoljstvo osjetio sam poslije dočeka u Anderlehtu i pun pozitivne energije odazvao sam se pozivu selektora Petrovića. Slažem sa sa stavom da u Moskvi rezultat nije toliko važan, koliko činjenica da odigramo dobar meč, da se niko ne povredi i, što je najvažnije, da svi igrači koje selektor Petrović bude želio, mogu da se odazovu za septembarske mečeve u kvalifikacijama", podvukao je Jovanović.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC