• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Procurio sastav Sitija za Crvenu zvezdu! Gvardiola izvodi tim koji nikad nije igrao zajedno

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Pep Gvardiola ima ideju kako da uklopi igrače koje ima na raspolaganju i nema teorije da će sa "drugim timom" krenuti na Crvenu zvezdu.

 Sastav Mancester sitija za Crvenu zvezdu Izvor: Profimedia

Mančester siti večeras od 21 čas dočekuje Crvenu zvezdu u okviru prvog kola grupne faze Lige šampiona i čini se da će trener srpskog šampiona Barak Bahar promijeniti brojne stvari kako bi se prilagodio prvaku Evrope, a istovremeno iz Engleske stižu i informacije da i Gvardiola sprema (ne)očekivani zaokret.

Kao što je poznato, Gvardiola ima velikih problema sa povredama fudbalera tako da će čak četvorica standardnih prvotimaca propustiti večerašnji meč. Neće biti Džona Stounsa, Matea Kovačića, Kevina de Brujnea i Džeka Griliša koji nisu ni trenirali noć pred utakmicu, tako da Gvardiola na raspolaganju ima 19 fudbalera i ne samo da mora da misli o Crvenoj zvezdi, nego i o narednim mečevima koji slijede u gustom rasporedu.

Specijalizovani portal navijača Mančester sitija "City Extra", koji iz dana u dan prati dešavanja u šampionu Premijer lige, najavljuje da bi Gvardiola mogao da "izmisli" nova rješenja za start sezone u Ligi šampiona i nastupi u sastavu u kakvom nije do sada. Što i jeste, ali i nije dobra vijest za Baraka Bahara...

Izvor: Profimedia

Navodno, Siti bi mogao da zaigra u 4-3-3 formaciji sa pojedinim novim ulogama za Akanđija i Fodena. Tako se očekuje da Akanđi igra desnog beka, čemu nije najvičniji, dok je Foden viđen kao centralni vezni, na poziciji Kevina de Brujnea. Vjeruje se da će mjesto u startnoj postavi imati i posljednja pojačanja Mateuš Nunješ i Žeremi Doku, dok će od standardnih igrača Gvardiola "poštedjeti" Kajla Vokera i Bernarda Silvu.

Naravno, Pep Gvardiola trenutno i ne pomišlja da Erlinga Holanda pošalje na klupu i vjerovatno će ga opet "upariti" sa sjajnim Hulijanom Alvarezom jer se čini da njihovo partnerstvo sve bolje funkcioniše, pošto su se obojica redovno upisivali u strijelce od početka sezone.

Dakle, ovo je sastav koji se očekuje da će izvesti Pep Gvardiola: Ederson - Akanđi, Dijaš, Ake, Gvardiol - Rodri, Nunješ, Foden - Alvarez, Doku i Holand.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC