• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Siti je najbolji na svijetu, ali mi smo Zvezda!" Stamenić se ne plaši Gvardiole i prvaka Evrope - hoće da ih napadne!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Vezista Crvene zvezde Marko Stamenić spreman je za meč sa Mančester sitijem, a sudeći po njegovim riječima, neće biti povlačenja!

 Marko Stamenić izjava pred meč Mančester siti Crvena zvezda Izvor: YouTube/Crvena zvezda

Crvena zvezda je stigla u Mančester, a pred meč sa Mančester sitijem tu je i reporter MONDA Dušan Ninković. Na prvoj konferenciji za medije u Engleskoj novinarima su se obratili trener Barak Bahar i vezista Marko Stamenić.

Stameni Srbin koji nastupa za Novi Zeland ocijenio je da je Mančester siti najbolji tim na svijetu, ali je istakao da će Crvena zvezda dati sve od sebe da odigra hrabro i čak napadne "građane". 

"Crvena zvezda je tim od kojeg se očekuje iskorak u Ligi šampiona. Sezona je puna uspona i padova. Važno je da imamo pravi pristup. Mančester siti je prethodne sezone bio najbolji tim na svijetu. Fudbaleri Crvene zvezde ne misle o tome nego o sebi. Gledali smo kako možemo da ih napadnemo, znamo da treba da budemo hrabri", rekao je Stamenić na startu obraćanja. 

Nakon kiksa crveno-bijelih u domaćem prvenstvu ipak je tim poletan i nada se da može da odigra konkurentno protiv aktuelnog prvaka Evrope. U krajnjem slučaju i Crvena zvezda ima pehar Lige šampiona!

"Fudbal je magična igra, a mi se nadamo velikim rezultatima. Okruženi smo dobrim i kvalitetnim ljudima i u ekipi i u stručnom štabu. Mnogo smo pričali o Mančester sitiju jer sam igrao protiv njih. Potrebno je da budemo mentalno pripremljeni. Treba da budemo spremni na mečeve protiv velikih timova. I mi smo veliki klub", rekao je Stamenić. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC