• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gvardiola u problemima pred Zvezdu: Četvorica važnih igrača preskaču meč

Pep Gvardiola neće moći da računa na najjači tim protiv Crvene zvezde.

 Gvardiola ne računa na četiri igrača protiv Zvezde Izvor: Profimedia

Mančester siti će u utorak od 21 čas ugostiti Crvenu zvezdu na "Etihadu" u okviru prvog kola grupne faze Lige šampiona, a već sada je jasno da Pep Gvardiola neće moći da izvede svoj najjači sastav. Danas se na to požalio na konferenciji za medije na kojoj su ga engleski novinari ispitivali o svemu sem o Crvenoj zvezdi, da bi potom na pomen imena slavnog srpskog kluba počeo da priča o Đokoviću i Maradoni.

Uprkos svim problemima sa kojima se suočava bio je raspoložen, tako da je pokušavao da podigne atmosferu u timu iako zna da neće moći da računa na Kevina de Brujnea, Džona Stounsa, Džeka Griliša i Matea Kovačića, iako je u prvi mah djelovalo da će bar Hrvat biti spreman za sutrašnji meč.

"Kovačić i Griliš su bolje, ali neće biti spremni za sutra. Nadam se da će moći da igraju protiv Notingema ili u nekoj od sljedećih mečeva jer su nam potrebni", kazao je Gvardiola koji je nekoliko puta u toku obraćanja ponovio i da ima nikad kraću klupu i da su zato svi fudbaleri koji su trenutno "van protokola" potrebni što ranije na terenu, ne samo zbog gustog rasporeda nego jer želi i da se takmiče za mjesto u prvom timu.

Za sada nema najava kako će izgledati sastav Sitija za predstojeći meč sa Zvezdom, ali malo je vjerovatno da će Gvardiola sada odmarati neke od važnih startera, iako mu za vikend već slijedi Notingem forest, pa Njukaskl u Karabao kupu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC