• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Na Karaburmi stara pjesma

Dejan Đurđević svjestan je da ekipu tokom sezone očekuje dosta posla, uspona i padova. Ipak, tvrdi da protiv "romantičara" nikome neće biti lako.

 Na Karaburmi stara pjesma Izvor: MONDO

OFK Beograd je pod vođstvom Dejana Đurđevića završavao Superligu u gornjem dijelu tabele - na treće mjesto u sezoni 2009/10 i plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope, proljetos su se nadovezali sedmom pozicijom.

S obzirom na konstantan odliv nosilaca igre, biće potrebno mnogo truda da se i naredne sezone očuva stečeni status.

"Pred nama je dosta posla, ali uz mir koji nas prati i skromnost koju imamo, vjerujem da će rezultati doći. Biće oscilacija i na to sam spreman, ali ako nam se ukaže prilika za napredovanje nećemo je odbiti", rekao je Đurđević.

"Očekuje nas zanimljivo prvenstvo, nema timova koji će biti 'topovska hrana'", dodao je popularni Švaba u izjavi za klupski sajt.

U aktuelnom prelaznom roku otišlo je više standardnih prvotimaca, među kojima su golman Bojan Šaranov, "vezisti" Saša Marković i Veseljko Trivunović, kao i Nikola Simić, Danilo Nikolić...

"Napustila su nas trojica reprezentativca, ali i pored toga imamo ogroman potencijal. U OFK Beogradu se radi na pravi način, mladi igrači dobro se pripremaju za iskušenja", istakao je Đurđević.

Najzvučnija imena koja su stigla ovog ljeta su crnogorski napadač Milan Purović, golman Milan Lukač i nekadašnji mladi reprezentativac Predrag Pavlović.

"Akcenat će biti stavljen na omladinsku školu OFK-a, kao i obično, međutim, imamo i nekoliko novih igrača, koji će svojim iskustvom značajno pojačati tim. Valja pomenuti da su u proteklom periodu ti igrači imali rupe u karijerama i treba ih popuniti. Zajednički interes nam je da ih vratimo na stari nivo", zaključio je Đurđević.

Takmičenje u Superligi počinje 13. avgusta, a OFK Beograd će u prvom kolu dočekati kulski Hajduk.

(Beta/MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC