• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Striptiz za sreću "azurima"

Prvi trening italijanske fudbalske reprezentacije pred početak Evropskog prvenstva u Austriji i Švajcarskoj obeležile su - dve žene.

 Striptiz za sreću "azurima" Izvor: MONDO

I dalje su gladni trofeja! Svetski prvaci Italijani u nedelju su imali prvi trening u Koversanu pred početak Evropskog prvenstva u Austriji i Švajcarskoj, a Đanluka Zamrbota u ime ekipe poručuje: "Motivisani smo kao pre dve godine pred Svetsko prvenstvo".

"Osećamo i dalje istu glad za uspesima i trofejima kao pre dve godine. Motivacija je ista. Verujem da možemo do samog kraja", izjavio je 31-godišnji levi bek Barselone.

Italijani su u Grupi C sa Holandijom (otvaraju takmičenje u grupi 9. juna), Rumunijom i Francuskom.

"Grupa je izuzetno teška. Ako je prođemo, biće nam, čini mi se, otvoren lakši put do finala", smatra Zambrota.

Selekor "azura" Roberto Donadoni iznenadio je mnoge pozvavši u nacionalni tim igrača Samdorije Antonija Kasana. Zambrota, međutim, misli da Kasano može da donese prevagu Italijanima.

"Mislim da je Donadoni uzeo u obzir formu u kojoj je Kasano i da veruje da on može da nam donese nešto ekstra. Alesandro del Pjero je, takođe, u sjajnoj formi", kaže Zambrota.

Od ponašanja Kasana, mnogim trenerima se dizala kosa na glavi. Donadoni je već osedeo, ali svejedno, poručuje da neće gledati kroz prste Kasanu.

"Moje sede vlasi znači da mogu da mu dam i neki savet. U svakom slučaju, moj odnos sa kasanom biće isti kao sa bilo kojim drugim igračem. Kasano nije vanzemaljac i otvoreno najavljujem da ću razgovarati sa njim (ako bude problema) i reći mu šta od njega očekujem", rekao je Donadoni.

Prvi trening italijanske reprezentacije bio je više nego neobičan zbog jednog detalja. I to kakvog! Naime, baš u trenutku kad je "profesor" Donadoni držao čas o taktici, dve žene su utrčale na teren i potom se razgolitile (nisu išle do kraja - ostale su u donjem vešu)
.

(www.mtsmondo.com)

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC