• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Izmirili smo dugove

Generalni sekretar Đorđe Stefanović tvrdi da je Zvezde isplatila Javor, Betolingara i Maksimovića i o tome obavijestila FSS.

 ZVEZDA: Izmirili smo dugove Izvor: MONDO

Crvena zvezda je izmirila sve (trenutne) obaveze prema klubovima, igračima i trenerima u Srbiji, tvrdi generalni sekretar Đorđe Stefanović.

Crveno-bijeli su o tome obavijestili Disciplinsku komisiju FSS, koja je prije nekoliko dana suspendovala 14 klubova Superlige i Prve lige zbog neizmiranih dugovanja, među kojima je bila i Zvezda.

"Bili smo zaista neprijatno iznenađeni u nedelju, 7. avgusta 2011. godine, vijestima na internetu gdje smo bez prethodnog objašnjenja i saopštavanja odluke Disciplinske komisije bili kažnjeni zabranom registrovanja igrača zbog navodnog dugovanja od preko 800.000 evra prema klubovima i igračima u Srbiji", počeo je priču Đorđe Stefanović za klupski sajt.

"Ovom prilikom želimo da obavijestimo javnost o činjenici da je Crvena zvezda u tom trenutku imala dospjele obaveze prema klubovima i igračima od jedva 30.000 evra. Isto tako želimo da istaknemo da smo u prethodnih nekoliko dana uplatili zaostala dugovanja i to prema Javoru, Misdongardu Betolingaru i Bobanu Maksimoviću, dok su obaveze prema ostalim klubovima i igračima već bile izmirene. Naravno, ukoliko članovi komisije sumnjaju u ove podatke spremni smo da im na uvid ponudimo i priznanice o uplatama", dodao je Stefanović.

U Ljutice Bogdana 1 imaju predlog da se u budućnosti ne bi dešavali slični nesporazumi.

"Predložili smo, kako bi se u budućnosti izbjegavala ovakva dešavanja, da klubovi o kojima se raspravlja prisustvuju sjednicama Komisije kako bi se rad iste poboljšao i kako se ne bi obmanjivala fudbalska javnost u zemlji. Na kraju, očekujemo da po hitnom postupku bude usvojen naš zahtijev o ukidanju zabrane registrovanja igrača, imajući u vidu da ne postoji nijedno dospjelo potraživanje pred Disciplinskom komisijom. Naravno, odluka mora biti javno objavljena", zaključio je Đorđe Stefanović.

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC