• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vranješ nakon trijumfa nad Veležom: "Sedam pobjeda u nizu nije mala stvar!"

Autor Haris Krhalić

Stojan Vranješ prokomentarisao je pobjedu Borca nad Veležom.

 Stojan Vranješ Borac Velež izjave Izvor: MONDO

Borac je sinoć stigao do sedme uzastopne premijerligaške pobjede, a crveno-plavi su na Gradskom stadionu u Banjaluci bili bolji od Veleža rezultatom 2:0.

Prvo poluvrijeme, u kojem su mreže mirovale, obilježio je crveni karton Asmira Suljića, pa je Velež od 20. minuta igrao sa igračem manje.

U drugom poluvremenu Zoran Kvržić postiže svoj prvi gol u dresu Borca da bi tačku na dvoboj sa Veležom stavio Stojan Vranješ u sudijskoj nadoknadi

„Nije bilo nimalo lako, ali smo ostvarili zasluženu pobjedu. Smatram da smo kontrolisali utakmicu, a možda smo mogli i malo ranije da je riješimo, te da je lakše privedemo kraju. Ipak, na kraju 2:0 za nas i nastavili smo svoj pobjednički niz. Dižemo se iz utakmice u utakmicu i to se vidi po rezultatima. Sedam pobjeda u nizu nije mala stvar, ali moramo da ostanemo čvrsto na zemlji i da u svakoj narednoj utakmici idemo na pobjedu“, rekao je Vranješ, koji je postigao svoj 53. premijerligaški gol u dresu banjalučkog kluba.

Izvor: Promo/FK Borac/Nikola Kulaga

Odličnu partiju ponovo je pružio i Milan Mijatović koji je u nekoliko navrata pokazao da je, u ovom trenutku, jedan od najboljih čuvara mreže u Premijer ligi BiH.

„Bila je veoma teška utakmica. Velež je kvalitetna ekipa, a nas je pomalo stigao umor nakon dva gostovanja. Ipak, uspjeli smo da postignemo dva gola, imali smo još neke dobre prilike pored toga tako da smo zasluženo stigli do pobjede. Prezadovoljni smo. Na prvom smo mjestu, vezali smo sedam pobjeda i igramo veoma dobro. Na nama je da nastavimo ovako i da se zadržimo tu gdje jesmo“, poručio je Mijatović.

Pred izabranicima Vinka Marinovića je sada utakmica u Kupu "Dr Milan Jelić" protiv Radnika iz Bijeljine (4. oktobar) nakon čega gostuju u Gabeli kod GOŠK-a (8. oktobar).

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC