• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac na pobjedu protiv neugodnog Leotara

Borac u subotu u meču 2. kola Premijer lige BiH dočekuje Leotar. U taboru šampiona najavljuju dobru igru i nadaju se pobjedi protiv tradicionalno neugodnog protivnika.

 Borac na pobjedu protiv neugodnog Leotara Izvor: MONDO

Fudbalski šampionat BiH nastavlje se ovog vikenda utakmicama drugog kola, a jedan od najzanimljivijih mečeva igra se na Gradskom stadionu u Banjaluci gdje će šampion Borac dočekati Trebinsjki Leotar.

Borac je u prvom kolu kao gost savladao Kozaru (1:0), a sada na svom terenu dočekuje vrlo neugodni Leotar, kojeg nije uspio pobijediti prošle godine. Prošle sezone u Trebinju je Leotar slavio rezultatom 2:1 a na zatvaranju sezone u Banjaluci bilo je 2:2.

U taboru šampiona BiH su svjesni da protiv Leotara neće imati lak posao, ali ističu da mogu do pobjede kojom bi nastavili pohod ka odbrani šampionske titule.

"Nakon prve utakmice u Gradiškoj spremali smo se za Leotar koji je tradiocionalno neugodan protivnik Borcu. Prošle godine Leotar je pobijedio u Trebinju, ovdje je bilo neriješeno što dokazuje da je Leotar dobra ekipa i da smo sve podredili pripremi za tu utakmicu. Sve ćemo učiniti da kroz dobru igru pobijedimo. Naša taktika je - pobijediti. Imamo dobar broj kvalitetnih igrača i ne samo protiv Leotara nego i svaku utakmicu ćemo igrati da pobijedimo“,
rekao je trener Borca Zvezdan Cvetković.

"Igramo pred našim navijačima, koje pozivam da dođu u što većem broju, garantujem jednu dobru utakmicu, puno dobrih akcija, a hoće li se realizacija konačno popraviti vidjećemo na utakmici. Mi stvaramo dosta šansi to se vidjelo i u Gradiškoj, dok je igrač u šansama to je dobro, doći će i realizacija“, svjestan je Cvetković da njegovi napadači tek treba da uđu u golgetersku formu.

Strateg Borca nema većih kadrovskih problema, Siniša Dujaković će propustiti meč zbog žutih kartona, a poslije treninga u petak uveče znaće se da li će sa ekipom u karantin kapiten Draško Žarić koji je lakše povrijeđen.

Debi pred domaćom publikom, kako je najavljeno imaće najnovije pojačanje Borca Sead Bučan.

"Ukoliko sve prođe kako treba na treningu može se očekivati da Bučan debituje“, rekao je Cvetković.

Mladi reprezentativac BiH Srđan Grahovac najavljuje požrtvovanu igru i nada se osvajanju bodova protiv tradicionalno neugodnog protivnika.

"Drago nam je što smo startali prvenstvo pobjedom i to gostujućom protiv Kozare. Svi se nadamo da ćemo nastaviti pobjednički niz za koga znamo da svake godine ovdje na Gradskom stadionu pruža dobre partije. To je motiv više da pružimo što bolju igru i da osvojimo preko potrebna tri boda“
, rekao je Grahovac.

U mečevima između Leotara i Borca uvijek bude golova pa možda ne treba očekivati defanzivnu igru gostiu iz Trebinja.

"Sigurno je da je ljepše igrati protiv ekipe koja se tu došla nadigravati međutim ako oni igraju bunker nama ne preostaje ništa drugo nego da nametnemo svoju igru, postignemo pogodak ili dva i riješimo utakmicu. Pobjedom bismo rasterećenije ušli u meč u Širokom Brijegu, dolje uvijek imamo dobre uslove za igru, a ovom pobjedom stvorili bismo još bolje preduslove za dobar rezultat u Širokom Brijegu“, istakao je Grahovac.

Mladi fudbaler Borca nastupao je u srijedu za reprezentaciju BiH do 21 godine koja je u prijateljskom meču u Nikšiću poražena od Crne Gore, ali reprezentativne obaveze kako kaže nistu ostavile posljedice.

"Ne osjećam neki poseban umor. Možda je samo taj put bio neugodan, ali juče sam odradio lakši trening i ne osjećam umor"
, dodao je Grahovac.

Meč između Borca i Leotara igra se u subotu u večernjem terminu od 20 časova.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC