• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Održan hitan sastanak na Marakani! Bahar i uprava Zvezde "oči u oči"

Autor Dragan Šutvić

Crvena zvezda mora da igra bolje i to Barak Bahar dobro zna, pa će probati da promijeni mnoge stvari tokom pauze u prvenstvu.

 barak bahar na sastanku sa upravom crvene zvezde Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

Crvena zvezda je izgledala fantastično u prvim nedjeljama rada Baraka Bahara, ali od kraja avgusta viđeno je mnogo problema u igri srpskog šampiona. Barak Bahar je doživio dva poraza u prvenstvu (protiv Čukaričkog i Voždovca), osvojio je samo bod protiv Jang Bojsa u Ligi šampiona (protiv Sitija se više nije ni očekivalo), dok se ne može reći da su crveno-bijeli ostavili dobar utisak ni u prvenstvenim mečevima koje su dobili. Bilo je to vrlo "tanko" protiv Radničkog iz Niša (1:0), dok je protiv istoimenog kluba iz Kragujevca primljeno previše golova (4:3).

Zbog toga se očekuje da Bahar u prvenstvenoj pauzi zbog obaveza reprezentacija popravi situaciju, tako da mu je na sastanku jasno predočeno šta se od njega traži. Dobio je povjerenje uprave kluba, ali su mu i zamjerene neke stvari, poput velikih i pomalo neobjašnjivih propusta u odbrani i taktička nedisciplina, prenosi "Mozzart Sport".

Za razliku od svojih prethodnika u "novoj eri kluba", Bahar je dobio odriješene ruke tako da je lično mogao da odabere koga da "precrta" iz tima, a potom je sa Mitrom Mrkelom, Markom Marinom i Zvezdanom Terzićem birao pojačanja. Na kraju prelaznog roka, nakon žrijeba za Ligu šampiona, dobio je i tri kapitalca u vidu Nasera Đige, Šerifa Endiajea i Hvang In Boma čiji je dolazak možda pomalo i pokvario hemiju u ekipi.

Na već "namješten tim", došla su trojica skupocjenih igrača od kojih se očekivalo da odmah igraju u startnoj postavi, tako da su neki drugi morali da se premeste na klupu. Uslijedilo je novo uigravanje koje još nije kompletirano, tako da je iz toga ispaštala i sama igra Crvene zvezde koja dugo već ne liči na onu protiv Fiorentine, Fenerbahčea, Zenita...

Vidjećemo kako će sastanak sa upravom kluba o potencijalnoj promjeni načina igre, navodno uz nešto manje ofanzivan pristup, doprinijeti vraćanju na stare staze. Ne žele u Crvenoj zvezdi da "propuste voz" jer slijede najvažniji mečevi u Ligi šampiona protiv Lajpciga, odnosno ni slučajno ne smije da se desi da Partizan nastavi da uvećava prednost u šampionatu. Sada su na četiri boda viška, što je trenutno najveći minus Baraka Bahara, najskupljeg trenera u istoriji Zvezde.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jaaa

Isplati i najuri na vrijeme, propade sezona

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC