• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Izdat nalog za hapšenje poznatog fudbalera! Reper ga tužio - njemu ne pada na pamet da plati

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Bivši fudbaler Danijel Staridž upao je u velike probleme nakon što je odbio da plati reperu obećan novac za pronalazak njegovog ukradenog psa.

 Danijelu Staridžu prijeti hapšenje jer se nije pojavio na sudu Izvor: Profimedia

Danijel Staridž (34) nije se pojavio na sudu u Los Anđelesu nakon što je izbjegao da plati novac čovjeku koji je pronašao njegovog ukradenog psa. Po pisanju engleskih medija, izdat je nalog da hapšenje bivše zvijezde Liverpula i Čelsija. Staridž je u julu 2019, nakon provale u njegov stan, ponudio nagradu onome ko vrati pomeranca Lucija, ali izgleda da nikada nije održao riječ.

Američki reper Foster Vašington tvrdi da je pronašao psa i vratio ga vlasniku, međutim fudbaler nije dao obećanu nagradu. Pošto nije dobio novac, reper je odlučio da tuži bivšeg napadača i preko suda dobije ono što mu pripada. U decembru 2021. sud u Los Anđelesu je naredio da Staridž isplati reperu 30.000 dolara, međutim fudbaler nije odgovorio na ovu tužbu, piše engleski "Dejli Mejl".

Ni nakon ovog rješenja Danijel nije odlučio da popusti, pa je ponovo pozvan na sud na koji se nije pojavio, nakon čega je izdat nalog za hapšenje. Sporna situacija je ta što Staridž tvrdi da je dječak našao psa, međutim Vašington se ne slaže. Staridž se nakon presude u decembru oglasio na svom Tviter nalogu i napisao:

"Upoznao sam mladića koji je pronašao mog psa i isplatio mu nagradu. Bio je oduševljen, kao i ja jer mi je vraćen ukradeni pas. Drugi ljudi iz ovog pokušavaju izvući privatnu korist. Još jednom hvala dečku, zahvalan sam što se Luci vratio porodici", napisao je bivši fudbaler. 

Sa druge strane, Vašington je za medije rekao da je potrošio 10.000 dolara na sudske troškove ali da se ne radi o novcu. 

"Stvar je principa. Obećao mi je novac. To je velika količina koja bi mogla promijeniti život moje porodice. On misli da je iznad zakona. Misli da ne mora odgovarati zato što je bogat. Morao sam tražiti da izdaju nalog za hapšenje, kako bi ga natjerao da plati", rekao je reper. 

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC