• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mafija mu ubila oca, on postao fudbaler i zavodnik: Na njegov šarm pala je i prelijepa Srpkinja

Marko Borijelo važi za jednog od najvećih zavodnika među fudbalerima...

 Marko Borijelo životna priča Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/Instagram/printscreen/marcoborriello

Marko Borijelo (41) je nekadašnji italijanski fudbaler koji je u karijeri bio poznatiji po stvarima van terena. Gdje god se pojavljivao izazivao bi veliku pažnju. Važio je i za velikog zavodnika, na njegov šarm pala je i Srpkinja Nina Seničar. Njegova priča je prava filmska.

Kao što ima lijepih momenata, ima tako i nekih veoma loših, poput trenutka kada je ostao bez oca.

"Ubila ga je mafija kada sam imao 10 godina. Pozajmio je novac čovjeku iz 'Kasalesi klana', nije htio da mu vrati kada mu je tražio. Bio je to Paskvale Sentore, bivši gradonačelnik. Majka je podizala brata i mene. Fudbal me nije spasao, već mi je pomogao da se lakše nosim sa njegovom smrću", rekao je Borijelo u jednoj emisiji.

Rođen je u Napulju, igrao je u omladinskoj školi Treviza i Milana, nosio je dresove mnogih klubova, od najpozatijih to su Sampdorija, Đenova, Milan, Roma, Juventus, Vest Hem, Atalanta... "Živjeli smo u San Đovani Tedućiju, tamo je bilo mnogo gangstera. Ne mogu da kažem da je bilo kao u džungli, mada nije bio Diznilend", dodao je Marko.

Na njegov šarm pala je i glumica i voditeljka, Novosađanka Nina Seničar. Bili su zajedno oko osam mjeseci.

"Ta veza zasnivala se samo na strasti, to je jako kao droga od koje nisam mogla da se odviknem. Izgubila sam čak i prijatelje zbog toga. Govorili su mi da treba da okončam vezu sa njim, nisam znala kako. Svaki put kada sam odlučila da stavim tačku, ponovo bih ga potražila, bilo je to neko ludilo, fizička privlačnost. Ako izuzmemo intimne odnose, nismo imali ništa drugo zajedničko. Kada smo konačno raskinuli učinili smo uslugu jedno drugom", ispričala je Nina jednom prilikom.

Inače, za Marka važi jedna anegdota koja se godinama prepričava u Italiji. Poslije jedne utakmice izašao je u provod sa saigračima. U jednom trenutku pet djevojaka mu je prišlo i on je nestao na nekoliko sati. Svjedoci su prepričavali da ga nikada nisu vidjeli tako umornog...

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC