• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TRANSFERI: Ser Aleks za Miku, Luisa, Danijela

Sir Aleks Ferguson ne da Kristijana Ronalda Realu, ali želi da uzme Miku Ričardsa, Luisa Fabijana i Danijela Alveša.

 TRANSFERI: Ser Aleks za Miku, Luisa, Danijela  Izvor: MONDO

Menadžer Mančester junajteda planira da potroši oko 50 miliona funti ovog leta, a defanzivac Ričards iz Mančester sitija, kao i tandem Sevilje Fabijano (napadač) i Alveš (desni bek) u vrhu su liste želja novog šampiona Evrope.

Ukoliko Frank Rajkard bude preuzeo Čelsi, šapnuće Romanu Abramoviču da mu dovede Samjuela Etoa i Zlatana Ibrahimovića, što će Rusa koštati oko 50 miliona funti!

Tri puta više planira da potroši Real Madrid, što u novcu, što u ljudskim resursima. Tražeći Kristijana Ronalda, "kraljevski klub" je dobio odgovor sa Old Traforda: 40 miliona funti plus Robinjo, Serhio Ramos i Mamadu Dijara.

Ukolko Ramon Kalderon i Predrag Mijatović prihvate ovu "nepristojnu ponudu", moraće da izdvoje još 7,6 miliona funti godišnje da namire godišnju platu Kristijana Ronalda (23).

Keiroš: "Ili sam Aleksov naslednik ili idem"

Vezista Blekburna Dejvid Bentli odbio je da produži ugovor, što je samo pojačalo verovanja da će karijeru nastaviti u Totenhemu ili Čelsiju, za 15 miliona funti.

Žoze Murinjo je po svemu sudeći novi trener Intera, a svojim prijateljima priznao je da je njegova prva želja Frank Lampard, a onda i Didije Drogba.

Mančester siti je blizu da dovede napadača CSKA iz Moskve, Žoa, bez obzira što je cena astronomskih 18 miliona funti?! Dva miliona više izdvojio bi Arsen Venger za reprezentativca Španije i napadača Majorke, Danija Guizu (27), dok u Realu žele da vrate svog klinca Rubena de la Reda.

Venger čeka i da na Emirate konačno stigne "vunderkind" iz Marseja, Samir Nasri, a dok se to ne dogodi, on će pratiti i Bleža Matuidija iz Sent Etjena. Levi bek Mančester junajteda Patris Evra namerava da kao slobodan igrač na kraju sledeće sezone pređe u Milan.

Klinac iz Barselone Đovani dos Santos interesantan je za Čelsi, Totenhem i Mančester siti, a Laporta ga ne bi pustio za cenu ispod deset miliona evra.

Asistent Sir Aleks Fegusona, Portugalac Karlos Keiroš, želi da mu uprava kaže da li će on naslediti legendarnog menažera na Old Trafordu. U suprotnom, Keiroš namerava da napusti Mančester junajted.

On je u jednom trenutku pokušao da se osamostali i to debitujući na klupi Reala iz Madrida, što se nije dobro završilo, pa se ubrzo vratio na mesto prvog asistenta menadžera Mančester junajteda.

Tandem Sampdorije: Kasano/Adrijano?

Bruno Labadija promovisan je u novog trenera Bajera iz Leverkuzena, dok je dugogodišnji vezista ili defanzivac Barselone Edmilson pojačao Viljareal i poručio da želi titulu.

Novinari koji prate Barselonu podeljeni su po pitanju pojačanja na poziciji levog krila, umesto Ronaldinja. Jedni misle da bi to trebalo da bude Silva iz Valensije, drugi navijaju za Maludu iu Čelsija.

Sampdorija ne želi samo da zadrži Antonija Kasana, već i da oformi strašan napadački tandem u kojem bi drugi igrač bio Adrijano. Đenovljane ne potresa mnogo da li bi Inter prodao problematičnog Brazilca ili bi ga poslao na novu pozajmicu, kada se on u julu vrati iz Sao Paola.

U Realu žele po svaku cenu da se otarase Saviole, pa su poručili Napoliju da će dobiti Kasana (koji igra u Sampdoriji, ali prima platu u Realu) i Fabija Kanavara samo ukoliko kupe i omalenog Argentinca. Pošteno!

U trku za stoperom Palerma, Andreom Barzaljijem, posle Fiorentine i Juventusa uključio se i Bajern. Luka Toni pozvao je sunarodnika u Minhen i obećao mu da se neće pokajati.

Napadač Palerma Amauri i dalje nije stigao u Juventus, a posao je možda zapeo oko toga da li će mu se Boško Janković pridružiti na putu za Torino.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC