• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pregledi i potpis čekaju Etoa

Kamerunac se dogovorio sa čelnicima Anžija i ostaju još samo da se obave pregledi u Rimu i stavi paraf na bogati ugovor, pišu italijanski mediji.

 Pregledi i potpis čekaju Etoa Izvor: MONDO

Bliži se kraju saga oko prelaska Samjuela Etoa u ruski Anži.

Kamerunski fudbaler i napadač trebalo bi u četvrtak da obavi ljekarske preglede, nakon čega će potpisati ugovor sa klubom iz Mahačkale, javila je agencija Ansa.

Kamerunac će na preglede ići u Rim, gdje će doputovati i predstavnici Anžija, koji su za Etoa spremili četvorogodišnji ugovor vrijedan oko 80 miliona evra.

Iako se spekulisalao da će Inter na ime obeštećenja dobiti između 20-30 miliona evra, prema posljednjim informacijama iz Italije cifra je porasla na 35 miliona evra.

Eto je u Inter došao prije dvije godine iz Barselone, a u sezoni 2009/2010 je sa italijanskim timom osvojio Ligu šampiona.

Prethodno je dva puta bio prvak Evrope u dresu Barselone. Eto je za reprezentaciju Kameruna odigrao 105 utakmica i postigao 51 gol.

Najviše puta je izabran za najboljeg igrača Afrike, čak četiri. Karijeru je počeo u Realu iz Madrida, a do Barselone je stigao preko Leganjesa, Espanjola i Majorke.

Anži, čiji je vlasnik milijarder Sulejman Kerimov, u proteklih godinu dana doveo je Brazilce Roberta Karlosa i Dijega Tardelija, Mađara Balaža DŽudžaka, Marokanca Mbarka Busufu i reprezentativca Rusije Jurija Žirkova.

Klub iz Mahačkale trenutno zauzima šesto mjesto na tabeli prvenstva Rusije sa devet bodova manje od vodećeg CSKA iz Moskve.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC