• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marković se oglasio poslije pobjede Partizana: "U našem prvenstvu nema lake utakmice"

Svetozar Marković se oglasio poslije pobjede protiv Spartaka u Subotici.

 Svetozar Marković nakon pobjede nad Spartakom Izvor: MN PRESS

Partizan je nastavio da niže pobjede u Superligi, čuva prvo mjesto na tabeli i poslije trijumfa protiv Spartaka u Subotici ima sedam bodova prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu koja danas igra protiv Javora (18.30 časova). Strijelci za crno-bijele bili su Svetozar Marković, Gajas Zahid i Mateuš Saldanja.

Poslije meča koji je obilježila izjava Igora Duljaja i sukob trenera sa Kvinsijem Menigom oglasio se strijelac prvog gola.

"Bila je teška utakmica, kao i svaka u našem prvenstvu. Spartak je veoma dobra ekipa, pokazala je to i u prvom poluvremenu. Najvažnije je da smo uzeli tri boda", rekao je Marković.

Prije njegovog pogotka mrežu je zatresao Mihailo Ilić, ali je poslije gledanja snimka VAR poništio gol zbog igranja rukom. "Najvažnije je da vjerujemo u sebe, saigrače, da ne paničimo i da čekamo priliku da ugrozimo gol rivala. Nadam se da će i Ilić uskoro da postigne prvi gol. Što se tiče uticaja na njega, trudim se da mu pomognem u svakom smislu, ali isto tako i on meni dosta pomaže."

Osvrnuo se na momenat kada je zatresao mrežu. "Prvi gol u sezoni! Imao sam nekoliko šansi i u prethodnim mečevima, nisam ih iskoristio, sada sam uspio i srećan sam zbog toga."

Nema mnogo vremena za slavlje, već u srijedu slijedi odloženi meč sa Radničkim u Kragujevcu. "Okrećemo se sljedećoj utakmici, moramo da se pripremimo što bolje. Kao što sam već rekao, nijedna utakmica neće biti laka", zaključio je Marković.



Standings provided by Sofascore

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC