• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vrijeme je za Srbina na golu Čelsija! Poketino rušio Arsenal, a onda ga je njegov golman uništio!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Čelsi je bio bolji i morao je da dođe do pobjede protiv Arsenala, ali ga je njegov golman Sančez koštao bodova.

 Čelsi i Arsenal odigrali 2:2 Izvor: MI News/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Čelsi je bio nadomak svoje najveće pobjede u "ihahaj" utakmica pošto je igrao dobar fudbal i vodio protiv gradskog rivala Arsenala 2:0, međutim ponovo su uočene brojne slabosti u ekipi menadžera Maurisija Poketina, čak i poslije uloženih milijardu evra za godinu dana. Tako je Čelsi u samoj završnici ispustio tri boda poslije kikseva golmana Roberta Sančeza koji je prvo poklonio loptu Deklanu Rajsu za 2:1 u 78. minutu, da bi potom "zaspao" na drugoj stativi zajedno sa bekom Malo Gustom i tako dozvolio Leandru Trosaru da izjednači u 84.

Ostalo je da se igra još čak petnaestak minuta, ali to je bilo sve što smo vidjeli na "Stamford bridžu", za konačnih 2:2. Iako je Arsenal osvojio "samo bod", biće daleko zadovoljniji jer je moglo da se dogodi da se kući vrati i praznih šaka, posebno jer njihova partija nije bila na nivou ovosezonskih.

Čelsi je inače poveo u 15. minutu nakon što je Vilijam Saliba u kaznenom prostoru "širio ruke" nakon pokušaja glavom Mihajla Mudrika, tako da je arbitar Kris Kavana poslije gledanja usporenog snimka pokazao na penal. Kol Palmer je donio vođstvo "plavcima", da bi Mudrik svoj najbolji meč u dresu Čelsija krunisao lijepim golom iskosa u 48. minutu. Zaspao je David Raja i dozvolio je da ga Ukrajinac lobuje iz teške pozicije.

Ipak, Raja je daleko manji krivac od Roberta Sančeza, pa ne bi bilo iznenađenje da uskoro među stativama vidimo i srpskog čuvara mreže Đorđa Petrovića koji je na kraju prelaznog roka stigao iz MLS. Blistao je na golu Nju Inglanda, ali još čeka šansu u dresu Čelsija.



Standings provided by Sofascore

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC