• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ren stiže na megdan

Fudbaleri francuskog Rena doputovaće u Beograd u srijedu oko podneva, na prvu utakmicu posljednjeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope sa Crvenom zvezdom.

 Ren stiže na megdan Izvor: MONDO

Izabranici Fredrika Antonetija odradiće trening na Marakani, ne u terminu odigravanja utakmice (četvrtak, 20.30), već u 18.15 časova.

Ekipa Rena dolazi u Srbiju bez poraza ove sezone, sa tri pobjede i jednim remijem u domaćem prvenstvu, odnosno kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Gruzijski Metalurg savladan je ukupnim rezultatom 7:2 (5:2, 2:0), dok je takmičenje u svom šampionatu Ren počeo pobjedom nad Dižonom (5:1) i remijem sa skupocjenim timom Pari sen Žermena - 1:1.

Francuski tim obezbjedio je izlazak na evroscenu snažnom i čvrstom igrom odbrane, koja je prošle sezone bila najuspješnija u ligi.

Čelnici Rena tokom ljeta su insistirali na ofanzivnijoj igri i uspjeli da u prelaznom roku stvore tim koji pobjeđuje na takav način - u prethodne četiri utakmice postignuto je 13 golova.

Trener Antoneti insistirao je na igri sa trojicom napadača, a to su najčešće bili Žonatan Pitroipa, Razak Bukari i Jasin Brahimi, koji u četvrtak neće igrati zbog povrede, pa se očekuje da ga zamijeni Kolumbijac Viktor-Ugo Montanjo.

Kao najopasniji napadač Zvezdinog rivala trenutno se ističe Pitroipa, pojačanje iz Hamburga, koji je na četiri zvanične utakmice dao tri gola.

Ostaje pitanje kako će francuska ekipa reagovati na, za njih, neuobičajeno glasnu i aktivnu publiku. Crveno-bijelima, u slučaju negativnog rezultata, nadu može pružiti i činjenica da Ren nije zabilježio prvenstvenu pobjedu na svom terenu od 26. februara i meča sa Lansom.

Zvezdin rival od tada je na stadionu Rut de Lorijen četiri prvenstvena meča odigrao neriješeno, a tri izgubio.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC