• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sastav Crvene zvezde za RB Lajpcig: Barak Bahar pravi veliku promjenu za Ligu šampiona!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Barak Bahar mogao bi da iznenadi sve postavom za meč protiv Lajpciga.

 Crvena zvezda Lajpcig sastav Baraka Bahara za Ligu sampiona Izvor: MN Press/Chosen 11/Screenshot

Crvena zvezda bi mogla ne samo da iznenadi nego i da šokira sve koji u srijedu uveče budu gledali meč u okviru trećeg kola Lige šampiona (21 čas). Trener Barak Bahar pojavio se na konferenciji i najavio da su dvojica mladih fudbalera "zreli" za seniorski tim, a trener domaćih Marko Roze vjerovatno ne očekuje da u startnoj postavi vidi Jovana Mijatovića!

Po reakciji Baraka Bahara - to ne bilo čudno! Nakon impresivnog mjeseca koji je odigrao talentovani napadač, mjesto u startnoj postavi bilo bi nevjerovatna nagrada za sve - golove koje postiže kad god je na terenu i promjenu u ponašanju koju ističu svi blizu kluba.

Uz Jovana Mijatovića mogao bi da se nađe veoma iskusan i dosta uigran tim crveno-bijelih. Srđan Mijailović bi još jednom mogao da dobije prednost desno u odnosu na Osmana Bukarija, Miloša Degeneka, pa čak i Kostu Nedeljkovića, a njegovo pojavljivanje na terenu daće malo više slobode Vladimiru Lučiću na drugom boku. Leđa će im čuvati neprikosnoveni Omri Glazer i posljednja linija ispred njega - Naser Điga, Aleksandar Dragović i Milan Rodić, koji će opet timu davati mogućnost da se "preformuliše" u sistem sa četiri defanzivca.

U veznom redu će se mnogo očekivati od tandema Hvang - Stamenić koji mora da bude mnogo bolji nego u dosadašnja dva meča. Crvena zvezda bi odradila ogroman posao ukoliko bi dobila bitku na sredini terena, ali to neće biti nimalo lako. Zato će Mirko Ivanić imati i mnogo defanzivnih zadataka, a ukoliko Jovan Mijatović dobije šansu pokušavaće i on da se spusti u liniju niže i "pomogne" saigračima. Ipak, od mladog fudbalera očekivaće se da pomogne i Šerifu Endiaju, jer mu je igranje u tandemu sa još jednim napadačem idealan scenario.

Crvena zvezda će u Lajpcigu pokušati da napravi senzaciju i eventualnom pobjedom se ozbiljno umiješa u borbu za drugo mjesto i učešće u nokaut fazi. Tekstualni prenos iz Njemačke, ali i sve detalje sa lica mjesta, pratite uz MONDO.

Da rezimiramo, ovako bi trebalo da izgleda sastav Baraka Bahara: Glazer - Điga, Dragović, Rodić - Mijailović, Hvang, Stamenić, Ivanić, Lučić - Mijatović, Endiaj

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:28
2-2 CRVENA ZVEZDA YOUNG BOJS
Izvor: Arena Sport
Izvor: Arena Sport

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC