• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džeko: Kun je nespreman. Kako onda igra kad je fit?

Napadač Sitija i reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko oduševljen je činjenicom da u vrhu napada igra sa Serhiom Aguerom.

 Džeko: Kun je nespreman. Kako onda igra kad je fit? Izvor: MONDO

Omaleni Argentinac u ponedjeljak je na debiju postigao dva gola i upisao asistenciju u pobjedi nad Svonsijem (4:0) iako je ušao u igru tek u 60. minutu.

"Sjajno je za novajliju da u pola sata kao rezervista postigne dva gola. Vrlo sam srećan zbog njega, ali sam sretan i zbog Sitija da je doveo takvog igrača, koji može da pomogne u budućnosti", rekao je Džeko za "Dejli Mejl".

Za popularnog Kuna, koga su "građani" platili 38 miliona funti Atletiku iz Madrida ima samo riječi hvale.

"A čak još nije 100 odsto spreman. U sljedećim utakmicama može biti samo bolji. Zato jedva čekam da vidim kakav će biti kad bude poptuno fit. Svaki dobar igrač je dobrodošao u našu ekipu jer želimo da osvojimo trofeje", dodao je reprezentativac BiH, koji je prvi načeo "labudove".

Džeko će ove sezone imati snažnu konkurenciju za mjesto u timu jer pored Kuna i Karlosa Teveza, koji će vjerovatno da ostane u klubu, tu je i Mario Baloteli.

"Počeci su uvijek bili spori za mene i to je bio slučaj u Sitiju. Ali ove sezone osjećam se vrlo dobro i spreman sam. Osjećam se mnogo bolje nego prošle sezone. Za svakog igrača je važno da je spreman i da je dobra predsezona iza njega. Ovog ljeta odradio sam cijele pripreme s ekipom i odmah se to osjeća. Želim da napredujem u svakoj utakmici, a osjećam da sam sezonu započeo dobro. Nastojaću da dajem sve od sebe u svakoj utakmici kako bih pomogao timu", zaključio je Džeko.

Bivši igrač Volfsburga, Teplica i Željezničara bio je strijelac u obe zvanične utakmice "građana" - protiv Svonsija i protiv Mančester junajteda u Komjuniti šildu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC