• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BARAŽ: Četiri kluba, četiri nade, jedno mesto

BSK - Metalac, Rad - Voždovac u sredu u prvoj rundi baraža za popunu MSL. Pobednici igraju 7. juna, a dobitnik iz tog duela ide na megdan Smederevu.

 BARAŽ: Četiri kluba, četiri nade, jedno mesto  Izvor: MONDO

Četiri kluba, iste nade i želje, ali samo jedan od njih izaći će na megdan Smederevu u finalnom obračunu za popunu Meridijan Superlige Srbije.

Tri beogradska tima i jedan iz Gornjeg Milanovca u sredu igraju prve utakmice baraža. BSK iz Borče (i prošle godine igrao u baražu za popunu MSL) dočekuje Metalac iz Gornjeg Milanovca, a na Banjici se igra mali beogradski derbi Rad - Voždovac.

Igra se samo jedan meč (utakmice počinju u 16.30, a prenosi direktno SOS Kanal), a pobednici će potom 1. juna odlučiti o tome ko će "na crtu" Smederevu. Odlučujući meč za popunu MSL igra se 11. juna, a Smederevci će ugostiti pobednika baraža iz PLS.

Voždovcu je "za dlaku" izmakao direktan plasman u MSL. "Zmajevi" su odigrali samo 1:1 protiv Metalca u Gornjem Milanovcu i sigurno je da je taj kiks ostavio traga na fudbalerima Voždovca.

Poslednji susret Rada i Voždovca 9. aprila završen je pobedom ekipe sa Banjice (2:0), ali to, naravno, nije presudan podatak. Rad je, čini se, ušao u pravu formu u drugom delu sezone. Obe ekipe imaju iskusne igrače, a pogotovo su jaki u napadu.

Na Banjici će sve prštati, kako na terenu, tako i na tribinama. Oba kluba imaju verne navijače i

BSK iz Borče je imao najujednačeniju formu od svih ekipa u baražu. I Borčancima je za dlaku, tačnije za jedan gol izmakao direktan plasman u Superligu. BSK je favorit protiv Metalca, ali je tradicija na strani ekipe iz Gornjeg Milanovca, koja je dva puta ove sezone dobila rivale iz Borče.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC