• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lukić: Nije smak svijeta, možemo dalje

Predsjednik Zvezde ne zamjera igračima na porazu od Rena i hvali Tošića. "U revanšu mora da se da više od maksimuma". Ponosan na navijače.

 Lukić: Nije smak svijeta, možemo dalje Izvor: MONDO

Predsjednik Vladan Lukić nije bio nezadovoljan dan poslije poraza Crvene zvezde od Rena (1:2) u prvom meču plej-ofa za Ligu Evrope.

Prvi čovjek crveno-bijelih je ponosan na ambijent na "Marakani" u četvrtak uveče i gaji nadu da bi u revanšu njegov tim mogao da se izbori za prolaz dalje. Takođe, apostrofirao je da je borba za titulu prioritetna.

"Potvrdilo se da to mogu samo navijači Zvezde. Ponosan sam, ne dodvoravam se nikome, i gosti su izjavili da su prvi put u životu igrali u takvoj atmosferi. Sve je bilo dosta emotivno", počeo je Lukić analizu utakmice i dodao:

"Mogao je rezultat da bude drugačiji".

"Ren igra u prvenstvu u kome iz nedjelje u nedjelju igra slične utakmice i navikli su da izlaze iz loših situacija. Mi nemamo tako kvalitetan šampionat. Međutim, ne mogu da kritikujem igrače, dali su maksimum. Nesrećno smo primili gol u zatvaranju prvog poluvremena. Siguran sam da bi sve bilo drugačije da smo na odmor otišli sa 1:0".

Lukić je izrazio uvjerenje da će ekipa Roberta Prosinečkog u revanšu biti jača za spremnog Li Adija.

"Mislim da će utakmica u Renu biti slična ovoj u Beogradu i ne vjerujem da će biti 0:0. Zvezda može da primi neko gol, ali i da postigne. Do sada nisam pogađao rezultate, ali volio bih da pobijedimo 3:2. Mora Zvezda da bude hrabra, bila je i ovdje. Optimizam mora da postoji, Zvezda je pokazala u većem dijelu prvog meča da može da bude ravnopravan protivnik, a u jednom periodu i superioran. Završeno je jedno poluvrijeme, pred nama je još jedno, imamo 'minus', ali nije smak svijeta. Možemo dalje, uz uslov da svi pruže više od maksimuma".
Izdanje crveno-bijelih u četvrtak je bilo potpuno suprotno onom u porazu od Spartaka (0:2) četiri dana ranije.

"Ne mogu da prihvatim da je Zvezda onakva kakva je bila u Subotici gdje su samo dvojica igrača dala maksimum, Tošić i Dimtrijević. Priznajem da mi je teško pao poraz, jer sam ukazivao da će biti teško. Očigledno nisam shvaćen. Treba ipak imati na umu da je Ren bio blizu. Zvezdini igrači moraju uvijek da budu motivisani. Zato hoću da pohvalim Tošića - tako treba da izgleda igrač Zvezde".

Lukić je upravo poslije neuspjeha u Subotici htio da podnese ostavku.

"Mogu da odem kada Zvezdina javnost bude nezadovoljna, ali klub sam zatekao u haosu i neću dozvoliti da takav bude kada budem odlazio".

Pojasnio je i odakle potiče veliki gnjev.

"Imamo najsgore suđenje, a potvrda toga su dešavanja u Subotici gdje nam je čovjek svirao penal na 18 metara. Zatim, kako se dijele nama kartoni? Igrači Spartaka su imali četiri, pet oštrijih startova nego što je bio onaj Mijailovića zbog kog je isključen. To ne mogu da prihvatim".

Lukić kaže da je igranje u Evropi dobro za publiku, ali i sa finansijske strane. Međutim...

"Prvenstvo je prioritet", zaključio je Vladan Lukić.

(MONDO, foto MN Press, FoNet)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC