• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NOVI PAZAR: Navijači već tjeraju trenera

Samo dva kola, odnosno dva poraza uz gol-razliku 0:8 bila su dovoljna da se brojni navijači Novog Pazara obruše na trenera tog tima Mihajla Ivanovića.

 NOVI PAZAR: Navijači već tjeraju trenera Izvor: MONDO

Njega je novi predsjednik debitanta u Superligi Srbije Bojan Radovanović doveo kao iskusnog fudbalskog vuka, kako bi što mirnije proveo Novi Pazar u prvoj ikada sezoni u eliti, ali se brod uzburkao poslije dvije bure (0:5 Partizan, 0:3 Rad).

Ako se protiv šampiona nisu očekivali bodovi, u klubu su se nadali da će Ivanović i igrači na svom terenu, pred više od 7.000 navijača osvojiti bar bod u duelu sa Radom. Nija pomogla ni sjajna atmosfera, ni zdušno bodrenje vatrenih domaćin navijača.

Novi Pazar nije ništa nije mogao da uradi protiv razigranih Beograđana, koji su slavili golovima Stojiljkovića, Andrića i Raspopovića. Tako su Novopazarci ponovo razočarali igrom i gubitkom bodova, a objektivna domaća publika aplauzom je pozdravila gostujući tim zbog onoga što je pokazao na terenu.

Nije bilo incidenata, jedino su nezadovoljne pristalice domaćina izviždale stručni štab Novog Pazara i trenera Ivanovića skandirajući "Miki, odlazi".

"Nisam očekivao da izgubimo, pogotovo poslije dobrog početka utakmice. Stvorili smo nekoliko šansi, ali smo primili jeftin gol, poslije koga je došlo do velikog pada u igri. To me iznenadilo, naročito u drugom poluvremenu i to ću posebno analizirati", rekao je Ivanović.

Domaća publika zviždala je timu i tražila je odlazak trenera, koji je rekao da to neće činiti.

"Publika ima pravo na svoje viđenje i ja ih potpuno razumijem. Vrijeme će pokazati da li su u pravu, ali ja mislim da je još rano za takvu vrstu ocjena. Siguran sam da će sve izgledati mnogo bolje i to veoma brzo", rekao je Ivanović.

U narednom kolu Superlige Srbije fudbalere Novog Pazara čeka novo iskušenje, jer gostuju novosadskoj Vojvodini.

(MONDO/agencije, foto: arhiva MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC