• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Robi: Bili smo "prazni", ali sam zadovoljan

"Zadovoljan sam zbog pobjede, jer je došla poslije poraza od Rena koji je na neki način ispraznio ekipu", rekao je Robert Prosinečki poslije pobjede Zvezde nad Javorom od 2:0.

 Robi: Bili smo "prazni", ali sam zadovoljan Izvor: MONDO

Trener fudbalera Crvene zvezde Robert Prosinečki rekao je u nedjelju uveče da je zadovoljan što je ekipa uspela da zaboravi poraz od Rena u kvalifikacijama za Ligu Evropa i savlada ekipu Javora za prve bodove u domaćoj Superligi.

"Zadovoljan sam zbog pobjede, jer je došla poslije poraza od Rena koji je na neki način ispraznio ekipu. Znao sam da neće biti lako probiti organizovanu odbranu. U nekim trenucima smo čak imali i problema, ali mislim da smo dominirali u ovoj utakmici", rekao je Prosinečki novinarima na stadionu Crvene zvezde.

Crveno-bijeli su u drugom kolu Super lige golovima Duška Tošića i Evandra savladali Javor rezultatom 2:0.

U sastavu Beograđana prvi put ove sezone bio je štoper iz Gane Li Adi, koji je zakasnio na pripreme za početak sezone i jedno vrijeme je bio u drugom planu.

"Adi večeras nije imao puno posla, ali ono što je trebalo, odradio je kvalitetno", ocijenio je hrvatski stručnjak na klupi Crvene zvezde.

Trener fudbalera Javora Vladan Milojević pohvalio je svoju ekipu za disciplinovanu igru, ali je istakao da je imala problema sa organizacijom napada.

"Došli smo da pokazemo koliko možemo u ovom trenutku. Imamo mnogo mladih igrača, a uskoro očekujemo još nekoliko pojačanja. Zadovoljan sam disciplinovanom igrom tima, ali smo imali problem da organizujemo kontre i polukontre", naveo je Milojević.

Fudbalere Zvezde u četvrtak u Francuskoj očekuje revanš utakmica četvrtog kola kvalifikacija za Ligu Evropa protiv Rena. U prvom meču koji je odigran prošle nedjelje u Beogradu ekipa Rena pobijedila je sa 2:1.

(Beta/MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC