• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Adi: Dobio sam priliku i srećan sam

"Mnogo sam radio da sustignem saigrače nakon pauze koju sam imao i sada se osjećam mnogo bolje", rekao je povratnik u tim Crvene zvezde Li Adi.

 Adi: Dobio sam priliku i srećan sam Izvor: MONDO

Konačno.

Li Adi u dresu Crvene zvezde na zvaničnoj utakmici...

Poslije svih nesporazuma, pa i neprofesionalnih postupaka defanzivca iz Gane, kašnjenja na pripreme i "gluvih telefona" sa Upravom Crvene zvezde, Adi je dočekao da zaigra za crveno-bijele od prvog minuta. I odigrao je dobro...

U pobjedi nad Javorom od 2:0, iako nije imao mnogo posla u defanzivi, Ganac je podsjetio kakav kvalitet posjeduje.

"Srećan sam što mi je trener Prosinečki dao priliku da igram i nadam se da sam to vratio na najbolji mogući način. Mnogo sam radio da sustignem saigrače nakon pauze koju sam imao i sada se osjećam mnogo bolje", rekao je reprezentativac Gane i dodao:

"Navijači su kao i uvijek bili sjajni i povremeno su me nagrađivali aplauzima. To je za mene samo još jedna obaveza, da budem još bolji u budućnosti, ako mi trener ukaže šansu", rekao je Adi.

Tošić: U boj krenite junaci svi

Sjajnom igrom na utakmici protiv Javora, u kojoj se upisao i u strijelce, defanzivac Crvene zvezde Duško Tošić dokazao je da se nalazi u odličnoj formi što naročito može da hrabri trenera Prosinečkog pred revanš utakmicu četvrtog kola kvalifikacija protiv francuskog Rena.

"Zadovoljan sam pobjedom, i svojom igrom. Osjetilo se na terenu da smo pomalo istrošeni od prethodne utakmce, ali mislim da naš trijumf nijednog trenutka nije dolazio u pitanje. Gol koji sam postigao mi mnogo znači i nadam se da će ih u nastavku sezone biti još", rekao je strijelac i asistent i dodao:

"Sada je najvažnije da se dobro odmorimo i spremimo za put u Francusku, da tamo ostavimo srce na terenu, pa šta bude. Navijači su nas ispratili sa terena pjesmom 'U boj krenite junaci svi' i učinićemo sve da ih poslušamo i iz Rena se vratimo kao učesnici grupne faze Lige Evrope", rekao je Tošić.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC