• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Inter: Manćini out, Murinjo in!

Masimo Morati saopštio Manćiniju u utorak da više nije trener. Sastanak trajao 20-ak minuta. Žoze Murinjo "viđen" u Interu!

 Inter: Manćini out, Murinjo in! Izvor: MONDO

Žoze Murinjo će izgleda nabaciti na ruku svoj omiljeni Armani kaput i uputiti se ka mestu gde je taj odevni predmet i napravljen - u Milano!

Na sajtu www.goal.com u utorak popodne objavljena je informacija da je gazda Intera Masimo Morati održao kratak sastanak sa dosadašnjim trenerom neroazura Robertom Manćinijem i zahvalio mu se na saradnji, a kao njegov naslednik već je viđen Murinjo.

Istu informaciju objavio je i ugledni "Korijere delo sport".

"Roberto Manćini više nije trener Intera", piše list i dodaje da bi novi trener vrlo brzo mogao da stigne u Milano, a reč je naravno o Murinju, koji bi zarađivao devet miliona evra po sezoni!

Manćini je bio trener u Interu četiri sezone i doneo mu je tri vezane šampionske titule. Ipak, ekipa nije napravila značajnije rezultate u Evropi.

Italijanski mediji bruje da Morati nije bio zadovoljan činjenicom da je morao da strepi do poslednjeg kola da bi Inter osigurao titulu, iako je tim od samog početka Serije A stekao ogromnu prednost.

Kao najvećeg krivca za oscilacije u igri i rezultatima, koje su mogle da koštaju ekipu “skudeta”, pošto je Roma bila vrlo uporna do samog kraja, okrivio je Manćinija, koji sa sobom vodi i pomoćnika Sinišu Mihajlovića i ostale saradnike.

Zajdno sa Murinjom, na stadion “Đuzepe Meaca” navodno bi trebalo da stignu i Žozeovi miljenici iz perioda dok je vodio Čelsi i Porto. Reč je o engleskom veznjaku Frenku Lampardu (Čelsi), Deku iz Barselone, dok bi portugalskom veteranu Luisu Figu bio ponuđen novi ugovor.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC