• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Totenhem "nišani" De Heu

Lijevi bek Asu-Ekoto izjavio je da će golman Mančester junajteda, zbog neiskustva, biti popularna meta u meču drugog kola Premijer lige.

 Totenhem "nišani" De Heu Izvor: MONDO

David de Hea primio je "kiks" golove u obje zvanične utakmice, protiv Mančester sitija u Komjuniti šildu, pa protiv Vest Bromviča u prvom kolu nacionalnog prvenstva.

Golman koji je za 20 miliona evra stigao iz madridskog Atletika označen je kao slaba tačka Junajtedove odbrane, pa protivnici već javno pričaju kako će i oni probati da ućare na neiskustvu Španca.

"Gledaćemo da profitiramo na problemima koje on ima. Ko god dođe u Englesku, mora brzo da nauči kako se ovdje igra i počne to da primjenjuje na utakmicama. Prvih šest mjeseci nikome nije lako", rekao je fudbaler Totenhema Benoa Asu-Ekoto.

De Heu je na obje pomenute utakmice "izvadio" ostatak tima, koji je uspio da postigne više golova, nego što ih je on primio.

Pobjedonosni gol protiv VBA dao je Ešli Jang, koji će debitovati na Old Trafordu poslije transfera iz Aston Vile.

Asu-Ekoto dodao je da se Totenhem ne plaši nijednog igrača "crvenih đavola".

"Uspjevali smo da zaustavimo Janga dok je igrao u Aston Vili. Biće tako i večeras. Nije valjda postao bolji igrač samo zato što je prešao u veći klub".

Posljednji meč druge runde Premijer lige na programu je u ponedjeljak u 21 čas. Ako "crveni đavoli" pobijede, pridružiće se Mančester sitiju i Vulvsima na vrhu tabele.

Totenhem u prvom kolu nije igrao protiv Evertona zbog nereda u tom dijelu Londona, ali je u okviru kvalifikacija za Ligu Evrope savladao škotski Harts u gostima sa 5:0.

(MONDO, foto: AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC