• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Piksi se javio iz Belgije: Sjećam se svega iako su prošle 23 godine!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Dragan Stojković Piksi oglasio se pred meč sa Belgijom.

 Dragan Stojkovic Piksi izjava pred mec Srbije sa Belgijom Izvor: MN PRESS

Reprezentacija Srbije je u Briselu i u srijedu 15. novembra trebalo bi da igra prijateljski meč sa Belgijom. Postoje spekulacije da bi taj meč mogao da se odloži, ali još uvijek nema zvaničnih informacija o tome. Pred utakmicu oglasio se selektor Dragan Stojković.

Ova utakmica poslužiće i njemu i "orlovima" kao priprema za duel sa Bugarskom koji rješava plasman na Evropsko prvenstvo. "Pred nama je veliki izazov, bez obzira što utakmica protiv Belgije nema rezultatski značaj. Igramo protiv jedne od najjačih reprezentacija ne samo u Evropi, već i na svijetu. Imaju u svojim redovima igrače vanserijske klase i biće to dobar test za ono što nas očekuje u Leskovcu. Sa druge strane, riječ je o prijateljskoj utakmici u kojoj će oba tima izvršiti puno izmjena i provjeriti što veći broj igrača. To je normalno ako se ima u vidu da i njih i nas odmah poslije duela u Briselu očekuju mečevi za bodove u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Ne sumnjam da će utakmica biti veoma interesantna za gledanje", rekao je Stojković.

Najveća opasnost prijeti od Romelua Lukakua. "Lukaku jeste jedan od najboljih napadača u Evropi, ali belgijski tim posjeduje čitav arsenal kvalitetnih igrača koji jednim potezom mogu da riješe utakmicu. Sve su to izuzetno brzi fudbaleri na koje moramo da obratimo posebnu pažnju. Imamo odgovornost da damo sve od sebe i da odigramo najbolje što možemo. Pozitivan rezultat iz Brisela bio bi lijepa uvertira za duel sa Bugarskom."

Inače, Piksi je prije 23 godine upravo u Belgiji predvodio reprezentaciju na posljednjem učešću Srbije na prvenstvu Evrope. "Sjećam se svega, imali smo sjajnu generaciju, ali smo naletjeli na vrlo teškog protivnika u četvrtfinalu. Dugo se čeka taj plasman na Evropsko prvenstvo i mislim da je došlo vrijeme da i kao selektor odvedem svoju reprezentaciju na završni turnir. Mnogo je lijep osjećaj braniti boje svoje zemlje na tako važnoj manifestaciji", zaključio je Piksi.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC