• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mamić: Pjesma za Mišu Kovača na uvce

Ako Dinamo uđe u Ligu šampiona, Zdravko Mamić neće praviti žurku. I kaže da će taj uspjeh posvetiti Miši Kovaču, svom najvećem životnom uzoru.

 Mamić: Pjesma za Mišu Kovača na uvce Izvor: MONDO

Zagrebački Dinamo je na korak od sna - na korak od ulaska u Ligu šampiona. "Modri" su otišli u Švedsku gdje će protiv Malmea braniti 4:1 iz prvog meča.

Velika šansa za hrvatski klupski fudbal i za kontroverznog Zdravka Mamića, koji je uoči kampanje za plasman u Ligu šampiona najavljivao da će se ili skinuti go ako Dinamo uđe u elitno evropsko društvo ili da će otići iz kluba ako u tome ne uspije.

Ostalo je još 90 minuta do Mamićevog najavljenog striptiza, ali je prvi čovjek Dinama, uoči polaska za Švedsku, bio smiren i uzdržan.

"Vjerujte da trenutno nisam u filmu Lige šampiona, moji motivi su mnogo veći. Imam plan ulaska u Ligu šampiona, ali i kontinuiranog nastupanja u tom takmičenju. Ako sutra uđemo u Ligu šampiona, to neće biti najsrećniji dan otkada sam u Dinamu upravo iz tog razloga", rekao je Mamić.

Iako je u ranijim situacijama pravio "trandibale", u slučaju ulaska u Ligu šampiona, ovog puta hrvatska, a i šira javnost, ostaće uskraćena za novu zabavu. Bar tako tvrdi.

"To će biti moj najtiši povratak u Zagreb, preći ću preko neke ograde da me niko ne vidi. Ma, volio bih da deset hiljada Zagrepčana dođe da pozdravi naše igrače, iako sumnjam da će se to dogoditi. Prolazak u Ligu šampiona, ako se dogodi, posvetiću pokojnom ocu kojem je danas osma godišnjica smrti i Miši Kovaču (hrvatskom pjevaču), koji je moj najveći životni uzor", rekao je Mamić.

On je dodao da iz druženja sa Mišom Kovačem "crpi snagu i inspiraciju".

"On uvijek najpreciznije prognozira rezultat, ali vam neću reći šta je rekao za sutra uveče, samo znam da će mu cijeli tim Dinama pjevati preko telefona večeras prije spavanja", kaže Mamić u svom stilu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC