• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BORAC: Mi vladamo Krajinom!

Zvezdan Cvetković i Saša Kajkut nemaju dilemu ko će biti pobjednik krajiškog derbija sa Rudarom u četvrtom kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

 BORAC: Mi vladamo Krajinom! Izvor: MONDO

Prijedorčani u srijedu u 20 časova gostuju aktuelnom šampionu BiH u vanrednom kolu šampionata, a trener Borca Cvetković uvjeren je u pobjedu svojih izabranika.

"Poslije utakmice u Širokom Brijegu, u kojoj nas je Saša Kajkut spasio poraza, slijedi nam ‘bitka za Krajinu’, u kojoj sigurno izlazimo kao pobjednici", rekao je trener banjalučkog tima.

U dosadašnjem dijelu prvenstva Rudar je remizirao sa Olimpikom iz Sarajeva (1:1), poražen je od Željezničara na Grbavici (3:0) i pobijedio Zvijezdu (1:0) u Prijedoru u prošlom kolu, ali Cvetković smatra da su Banjalučani u prednosti jer osim domaćeg terena, "rudari" u Banjaluku dolaze oslabljeni.

"Rudar će se braniti na Gradskom stadionu i sigurno će pokušati prvenstveno da sačuva svoj gol. Međutim, zbog povreda i kartona neće moći da računaju na tri standardna prvotimca i to će svakako biti naša prednost. Sa druge strane, mi smo kompletni ako izuzmemo povredu leđa Bojana Markovića", rekao je šef struke Banjalučana.



Cvetković je naglasio da će Borac kao I dosad igrati napadački i izrazio nadu da će navijači u Banjaluci uživati u lijepoj fudbalskoj predstavi.

"Sa ova tri boda iz prva četiri kola bi stigli do broja 10, a ako nastavimo u ovakakvom ritmu do kraja, sigurno bi odbranili titulu. Što se našeg problema s realizacijom tiče, vjerujem da imamo dosta kvalitetne igrače u napadu i da ćemo uspjeti da riješimo taj problem".


Strijelac izjednačujućeg gola na Pecari Saša Kajkut, čija je "bomba" sa tridesetak metara spasila Borac poraza, pozvao je na oprez u dvoboju s gostima iz Prijedora.

"Mi smo se oporavili od teškog gostovanja u Širokom Brijegu, a sad nam dolazi Rudar, koji je uvijek neugodan protivnik zbog komšijskog rivaliteta. Igru će bazirati na čvrstoj odbrani i pokušati da nas ugroze iz polukontri i kontri. Međutim, mi idemo na pobjedu i na gol više i vjerujem da će bodovi ostati u Banjaluci. Takođe, nadam se i goleadi", izjavio je Kajkut.

Prema njegovim riječima, zbog nesnosnih vrućina ove nedjelje u BiH, jako ga raduje što se meč igra u večernjem terminu.

"Nadam se da će Banjalučani u velikom broju doći na Gradski stadion, a mi ćemo se potruditi da pokažemo dopadljivu igru i ostvarimo pobjedu kako niko ne bi razočaran napustio Gradski stadion", zaključio je napadač crveno-plavih.



Parovi 4. kola Premijer lige BiH

Srijeda, 17, sati


Velež - Kozara (Dragan Petrović)
Čelik - Olimpik (Darko Obradović)
Slavija - Sarajevo (Tomislav Čuić)
GOŠK - Leotar (Midhat Arnautović)
Zvijezda - Travnik (Predrag Stankić)
Sloboda - Široki Brijeg (Dragan Skakić)
Borac - Rudar (Vladimir Bjelica) - 20 h
Željezničar - Zrinjski (Robert Zrilić) - 20.30 h

Tabela:
Travnik 7, Borac 7, Široki Brijeg 7, Sarajevo 7, Velež 7, Zrinjski 4, Željezničar 3, Sloboda 3, Slavija 6, Olimpik 4, Leotar 4, Rudar 4, Zvijezda 1, Kozara 1, GOŠK 1, Čelik 0.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC