• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Simon Vukčević stigao kod Raće

Nekadašnji vezni igrač Partizana Simon Vukčević potpisao za Blekburn, Crnogorac bi debi u Premijer ligi mogao imati već u subotu protiv Evertona.

 Simon Vukčević stigao kod Raće Izvor: MONDO

Raća Petrović više nije “sam” u Blekburnu. Bivšem fudbaleru Partizana pridružio se još jedan bivši igrač crno-belih Simon Vukčević, pa će se na treninzima i utakmicama Blekburna na terenu čuti i srpski jezik, tačnije srpski i crnogorski.

Crnogorski fudbaler potpisao je trogodišnji ugovor, a nije saopštena vrijednost Vukčevićevog transfera iz lisabonskog Sportinga u Blekburn, objavio je BBC.

Ostalo je još da se sredi neophodna papirologija, da Vukčević dobije vizu i neophodnu radnu dozvolu, ali trener Blekburna Stiv Kin nada se da će to biti završeno do subote i utakmice sa Evertonom.

“On je uzbudljiv igrač koji može igrati na boku i to na obje strane. Veoma je koncentrisan, voli da bude igrač koji će napraviti razliku, on je igrač odluke. Odigrao je mnogo utakmica za reprezentaciju i to na visokom nivou”, prokomentarisao je Kin najnovije pojačanje njegove ekipe, a onda nastavio sa pohvalama.

“Gledao sam ga nekoliko puta uživo i ako uspijete da mu dodate lopta u situaciji jedan na jedan sa odbrambenim igračem njega je jako teško zaustaviti kada je u trku. To je upravo tip igrača kakvog smo tražili”.

Vukčević koji je poslije Partizana osim za Sporting igrao i za moskovski Spartak je četvrto pojačanje Blekburna ove sezone, poslije Dejvida Gudvila, Majlsa Andersona i Radosava Petrovića.

Do kraja prelaznog roka Blekburn bi kako je najvljeno trebao da dovede još Džordža Džona stopera Dalasa.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC